milivolt electronics world news Kurs_amayan_retmeni_paralellikle_suladlar-didimhaber.net
01-03-2016

Kurs amayan retmeni paralellikle suladlar

Kurs_amayan_retmeni_paralellikle_suladlar

Nazilli Ovack Mahallesi Ovack lkokulu ve Orta Okulu\'nda yaanan olaylardan da paralel paranoyas çkt. Farkl sendikalara üye öretmenlerin okulda kurs vermemeleri üzerine Nazilli lçe Milli Eitim Müdürü\'nün öretmene, \"Senin paralel yapyla bir ilgin mi var?\" diye sorguya çektii ortaya çkt. Ovack lkokulu ve Orta Okulu\'nda yaanan olaylarn baz kesimler tarafndan kamuoyuna yanl aksettirilmek istendiini belirten Eitimsen Aydn ube Bakan Ali Gün, \"Okulda yaanan bask ortamna kar çklmas, hukuksuz ve keyfi uygulamalarn eletirilmesi, hak arama mücadelesi. Okuldaki tüm öretmenler bu baskc, anti-demokratik ve keyfi uygulamalar kabul etmemilerdir.\" dedi.

Okulda yaananlardan okul müdürü, Nazilli lçe Milli Eitim Müdürlüü ve Aydn l Milli Eitim Müdürlüü\'nün sorumlu olduunu ifade eden Eitimsen Aydn ube Bakan Ali Gün, \"TEOG kursu açmayan matematik öretmeninin, dershanelerin kapatlma kararna kar çkt için Milli Eitim Bakanl\'nn talimatna uymayarak kurs açmadnn yazmalarda yer ald iddia edilmektedir. Bu iddia tamamen yalandr. Yetitirme ve destekleme kurslar istee bal ve örencilerin, öretmenlerin bavurular internet ortamnda yaplmaktadr. Dolaysyla Milli Eitim Bakanl\'nn zorla kurs açtrmas söz konusu deildir. Ayrca bu kurslarda görev alan öretmenler kendi okullar dnda da görevlendirilebilmektedir. Hem matematik öretmeni hem de kurs görevi almak istemeyen dier öretmenler, ulam sorunundan dolay yetitirme ve destekleme kurslarnda görev almak istememilerdir. Kald ki görev almamak için mazeret bildirmeye de gerek yoktur. Okul müdürü kurslarda görev almayan öretmenlerin ders programlarn kötü yapmakla tehdit etmitir. Öretmenlerin bu yönde hiçbir konumas olmamasna ramen okul müdürü kurs açlmamas gerekçesini Gülen Cemaati ile ve dershanelerin kapatlmas süreciyle ilikilendirerek kurs açmayan öretmenleri zan altnda brakmtr. Okul müdürünün yalan ve zan altnda brakan yazsndan sonra Nazilli lçe Milli Eitim ube müdürlerinden birisi, matematik öretmenini makamna çararak, kurs açmadndan dolay, \'Senin paralel yapyla bir ilgin mi var?\' diye sormutur. Matematik öretmeni de \'Ben Eitimsenliyim\' demitir. Okul Müdürü her olayda öretmenleri suçlu göstermenin telana dümütür. Okul öretmenlerinin birbirleriyle dayanma göstermesi, okuldaki anti-demokratik ve keyfi uygulamalar eletirmeleri okul müdürünü rahatsz etmitir. Eitimsen Aydn ubesi olarak süreci ilk günden beri takip ediyoruz. Bu yaananlar eitim ve öretimi aksatt gibi örencilerimizi de olumsuz etkilemitir. ubemiz ve temsilciliimizce gerekli uyarlar ve bilgilendirmeler yapld halde, olaylara seyirci kalan ve sürece doru bir ekilde müdahale etmeyen l Milli Eitim Müdürlüü ve Nazilli lçe Milli Eitim Müdürlüü yaananlardan birinci derecede sorumludur.\" dedi.

Geçtiimiz ay, Nazilli Ovack Mahallesi Ovack lkokulu ve Orta Okulu\'nda yaanan olay sonras okul müdürü görevden alnarak Nazilli merkeze çekilmi, olayla ilgili soruturma balatlmt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..