milivolt electronics world news Bakan_Atabay:__Hedefimiz_daha_yeil_bir_Didim-didimhaber.net
01-03-2016

Bakan Atabay: Hedefimiz daha yeil bir Didim

Bakan_Atabay:__Hedefimiz_daha_yeil_bir_Didim

Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüü tarafndan yürütülen peyzaj çalmalar ilçenin dört bir yannda tüm hzyla devam ediyor.

Vatandalarmzn daha temiz ve salkl bir çevrede yaamalar adna faaliyetlerini durmakszn sürdüren, Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüü ekipleri, lçemiz genelindeki bakmsz, metruk alanlar düzenleyerek, yeillendirme ve peyzaj çalmalarn son sürat devam ettiriyor.

Ekiplerimiz kentimizi güzelletirmek, park, bahçe ve ana arterlere daha estetik bir görünüm kazandrabilmek için mesaisini sürdürürken, lçemizin dört bir yannda süren peyzaj çalmalar halkmz tarafndan büyük ilgi toplayarak takdir edilmeye devam ediyor. 
                Daha güzel, daha yeil bir Didim hedefine ulamak amacyla çalmalara durmakszn devam edilmesi gerektiinin önemini vurgulayan Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay “lçemizde, peyzaj, çevre düzenlemesi, yeillendirme, yeil alanlarda temizlik ve bakmn baladk, yaz aylarnn gelmesi ile birlikte faaliyetlerimizin younluu artacaktr” dedi.

lçemizin yaanabilir modern bir ehir olmasnn yan sra çalmalarna yeil alanlaryla da zengin bir ehir görüntüsü hedeflediklerini, amaçlarnn her alanda olduu gibi peyzaj çalmalarnda da ehrimizi marka haline getirmek olduunun altn çizen Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay, halkmz daha fazla   güzel yeil alanlarla buluturmak için Park Bahçeler Müdürlüü’müzün tüm mahallerimiz de yürüttüü peyzaj çalmalar ehrimizin estetiine ayr bir hava katyor. Doal güzellikleri ve tarihi deerleriyle önemli bir turizm kenti olan ilçemize yeni bir yüz kazandran projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu dorultuda büyük emek harcayarak, özveriyle çalan mesai arkadalarma çok teekkür ediyorum” dedi.

 

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..