milivolt electronics world news Aday_retmenler_eitime_balad-didimhaber.net
02-03-2016

Aday retmenler eitime balad

Aday_retmenler_eitime_balad

Aydn Milli Eitim Müdürlüü, Aydn\'a atanan 363 aday öretmeni, Akarsu Park\'ta düzenlenen kahvaltl toplantda bir araya getirdi. 

Burada, alt ay staj görecek aday öretmenlere seslenen Aydn Valisi Erol Ayyldz, öretmenlerin yapt iin mukaddes olduunu söyledi. Ayyldz, \"Sizler bu iin hammalsnz. Bu iin sonunda ne rütbe var ne baka bir ey. Ama yaptnz i, mesleklerin en güzeli. unu bilin ki bulunduunuz corafyay güzelletirmek en önemli görev olarak sizlere dümekte. nsan iyi yetitirir, dolaysyla bu eseri ortaya koyarsanz ve kenara geçip seyrettiinizde bu güzellii siz yaarsanz. Yöneticilikte yapsanz, duyacanz en güzle haz bu olacak. Yaptnz ite güzeli yakalamak birinci önceliiniz olmal. Bu meslei en güzel ekilde yapmazsanz mutlu olamazsnz. Mutlu olmak kendi mesleinizi yapmak ve yaamakla alakal.\" ifadelerini kulland.

Aydn Milli Eitim Müdürü Pervin Töre ise \"Bilim, teknoloji, kültür ve sosyal hayattaki deimeler eitim fikrini ve uygulamasn deitirmekte, öretmenlerin de bu deimelere etkin bir biçimde uyum salamalar gerekmektedir. Ayrca öretmenden milli ve evrensel deerleri doru alglamas, örenciler arasnda ayrm yapmamas, güven veren kiilii ile örnek davranlar sergilemesi beklenmektedir. Bu ise ancak öretmenleri hizmet öncesi eitim programlarndan geçirmekle mümkündür.\" eklinde konutu.

Milli Eitim Müdür Yardmcs Tansel Sarayköylüolu da \"Aday öretmenlerimiz, danman öretmen nezaretinde bir yar yl boyunca derse girecek, okul idaresi ile birlikte çalacak, il ve ilçe milli eitim müdürlüklerinde çalmalarda bulunacak ve bu sayede eitim öretim hizmetlerinin her aamas hakknda bilgi ve tecrübe sahibi olacaklardr. Danman öretmen için de genç meslektann üniversiteden getirdii taze bilgiler ayn ölçüde deerli olacaktr. Bu etkileim sonucunda taze bilgi ile tecrübe birleecek ve bu sayede nesillerimize daha kaliteli eitim sunma imkân doacaktr.\" diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..