milivolt electronics world news Aydn_Tekstil_alan_kamulatrld-didimhaber.net
03-03-2016

Aydn Tekstil alan kamulatrld

Aydn_Tekstil_alan_kamulatrld

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Aydn dare Mahkemesi\'nin, Aydn Büyükehir Belediyesi\'nin 177 dönümlük Aydn Tekstil arazisinin kamulatrlmasna karar verdiini açklad. 

Konu ili ilgili açklama yapan Çerçiolu, 2009 ylndan beri devam eden kamulatrma sürecinin 76 milyon TL\'ye sonuçlandn duyurdu. Çerçiolu, \"Buras Aydnllarn olmalyd, öyle de oldu. 2009 ylnda Aydn\'n 100 binlik plan yaplyordu. lk i olarak Aydn Tekstil alann yeil alan olmasn oldu. Ondan sonra kamulatrma karar aldk. Önceki gün mahkeme süreci tamamladn. 76 Milyon TL\'ye. lk günden bu güne kadar yasal faizi olarak bu rakam 95-100 milyonu bulabilir. Tahmine diyorum Nisan aynda tapu ilemleri gerçekleecek. 177 dönümlük bir araz, Buras Aydn\'da yaayan tüm vatandalarmzn kullanabilecei bir alan olacak. Buras için neler yaplacan internet üzerinden ve kentin belli noktalarna sandk koyacaz. Vatandalardan gelen istek dorultusunda projelendireceiz.\" dedi.

Aydn Tekstil alannn yeil alan olacan belirten Çerçiolu, \"Bu alan içinde bin tane tescilli aaç ve tescilli yaplar var. Burann mutlaka restorasyon yaplmas gerekiyor. Kullanma imkansz olan tescilsiz binalar var. Bu binalar burada olmayacak. Restorasyonu uzun sürebilir. Bu projelerin kymetini bilmek gerekiyor. Bu alann beton ynna dönmesini istemiyorum. Çünkü nefes alabileceimiz kentin tam ortasnda böyle bir yer baka yok.\" eklinde konutu.

Kamulatrlan alann ödemesiyle de konuan Çerçiolu, \"Burada inallah bizler, Aydnllar gençler çocuklarmz bisiklet binerek, spor yaparak, kitap okuyarak geçirecei bir alan olacak. Tüm Aydn\'a hayrl olsun. Üzerinde uratm bir projeydi. TOK gibi apartman deil de rezidans deil de Aydnllarn görebilecei bir mekan olarak görmek istiyorduk. Biz de onu gerçekletirdik. Tescilli aaçlar binalar var, bunlara dokunmanz mümkün deil. Buras yeil alan olacak.\" dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..