milivolt electronics world news AYTO_Bakan_lken:_ncirden_elinizi_ekin-didimhaber.net
29-03-2016

AYTO Bakan lken: ncirden elinizi ekin

AYTO_Bakan_lken:_ncirden_elinizi_ekin

Aydn Ticaret Odas (AYTO) Bakan Hakan Ülken, incir hakknda yaplan kötü yorumlarn Aydn’n marka ürünü incire ve Aydn’a büyük zarar verdiini söyledi. En son Canan Karatay’n Nazilli ilçesinde katld bir programda incirin fazlas öldürebilir açklamasn eletiren AYTO Bakan Hakan Ülken, “ncirden elinizi çekin.” dedi.

Aydn’da jeotermalin zararlar anlatlrken incirin ön planda tutulmasn eletiren AYTO Bakan, incirin ov malzemesi haline getirildiini söyledi. Canan Karatay’n fazla incir öldürür açklamasn \'Her gün 2 adet kuru incir her eye iyi gelir\' diyerek cevap veren AYTO Bakan Hakan Ülken, önceki hafta AYTESKON’da yapt açklamada da jeotermalin zararlarnn incir üzerinden yürütülmesini de eletirmiti. 

Bu tür açklamalarn Aydn’n marka ürünü incire büyük zararlar verdiini ifade eden Ülken, unlar kaydetti: “ncirden elinizi ve dilinizi çekin. Yapt açklamalar bilim çevreleri tarafndan tartlan Canan Karatay’n bir ilçemizde misafir edildii bir ortamda incirin fazlas öldürebilir açklamasn iddetle knyoruz. Son dönemlerde srf jeotermal konusunu gündeme getirmek için yine incir gündem oluturma ve ov malzemesi haline getirilmitir. Faydalar saymakla bitmeyen Aydn’n sembolü ve Avrupa Birlii tescili Aydn Ticaret Odas’na ait olan kutsal meyvenin bu ekilde karalanmasna Aydn Ticaret Odas olarak yeter diyoruz.” 

ncirin enerji kayna olduunu ve faydalarnn saymakla bitmeyeceini ifade eden Hakan Ülken, “Üreticisinden, müstahsiline, tüccarna ve ihracatçsna kadar Aydn ekonomisinin ana damarlarndan biri olan Aydn ncirinin bilimsel veriler nda hiçbir zarar olmad gibi faydalar, nezle ve bronite faydaldr. Bakteri ve virüslerin çoalmasn önleyerek, hastalklara kar direnci arttrr. Düzenli incir tüketimi kolon ve çeitli barsak hastalklarna kar koruyucudur, salkl bir barsak fonksiyonu salar. ncir Omega-3 ve Omega-6 esansiyel ya asitleri açsndan zengin bir meyvedir. Bu nedenle incir yemek kalp hastalklar engellemede çok büyük fayda salar. ncir kalbin normal ilemesine yardmc olur. Düük sodyum, son derece yüksek potasyum ve magnezyum sayesinde kan basncn düürür. Taze incir yüzde 80 kadar su içerir, beyin için uyarc ve enerji kaynadr. çerdii güçlü antioksidan ve enzimler sayesinde cilt yalanmasn yavalatr. Ayrca çatlam dudaklar ve erken krklklar önlemeye yardmc olur. Düzenli ncir tüketimi hafif müshil etkisi, kabzlk ve hemoroit gibi barsak sorunlarnn tedavisinde yardmc olur. Her gün 2 adet kuru incir her eye iyi gelir.” diyerek sözlerini tamamlad. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..