milivolt electronics world news Talat:_Kbrs_sorununda_hedef_yl_sonunda_sonuca_varmak-didimhaber.net
11-04-2016

Talat: Kbrs sorununda hedef yl sonunda sonuca varmak

Talat:_Kbrs_sorununda_hedef_yl_sonunda_sonuca_varmak

Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbakan Mehmet Ali Talat, Kbrs\'taki çözüm sürecinde Güney Kbrs Rum Kesimi ile yl sonuna kadar bir sonuca ulaabileceklerini söyledi.

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nu makamnda ziyaret eden Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbakan Mehmet Ali Talat, Kbrs sorununu deerlendirdi. Güney Kbrs Rum Kesimi\'ndeki ekonomik kriz sonras çözüme daha yaknlaldn belirten Mehmet Ali Talat, \"Çok uzun soluklu bir Kbrs sorununu çözme maratonunu yayoruz. Çok etapl bir maraton oldu bugüne kadar. Her eye ramen yine de ilerlemeler devam ediyor. Yaknlamalar artyor. En önemlisi geçmi yllardan farkl olarak Güney Kbrs’taki ekonomik koullar ve siyasi koullar Kbrs sorununun çözümünü onaylamaya yani çözümü istemeye, talep etmeye daha yakn bir toplum ortaya çkmasna yol açyor bu koullar. Birkaç yl önce Güney Kbrs ekonomisi büyük bir sarsnt yaad. Buna, önce Kbrsl Türkler yoksuldur, bizler zenginiz, zenginliklerimizi bölümek istemiyoruz gibi yaklamlar ortadan kaldrd. Çözümle adann yabanc yatrmc ile zenginleecei düüncesi hakim olmaya balad. Bu nedenle artlar daha uygun görünüyor.\" dedi.

Talat, \"Kbrs çözümü için biz de çalyoruz. Sayn Cumhurbakan’nn ve ekibinin yürüttüü en büyük destei veren hükümet bizim hükümetimiz oldu. Son dönemde hükümet bunalm dönemi yayoruz ama siyasi parti olarak en büyük parti konumundayz. Var gücümüzle çözüm sürecini desteklemeye devam edeceiz. Umudumuz, Güney’de Mays aynda seçimler var. Seçimlerden sonra yl sonuna kadar bir sonuca varmak.” eklinde konutu.

Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbakan Mehmet Ali Talat’ makamnda kabul eden Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Talat’a, Aydn inciri ve zeytinya hediye etti. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..