milivolt electronics world news Basketbolda_10._Uluslararasi_Antrenor_Gelisim_Semineri_basladi-didimhaber.net
24-06-2016

Basketbolda 10. Uluslararas Antrenr Geliim Semineri balad

Basketbolda_10._Uluslararas_Antrenr_Geliim_Semineri_balad

Türkiye Basketbol Federasyonu Eitim Kurulu tarafndan bu yl 10.\'su düzenlenen Uluslararas Antrenör Geliim Semineri, Kuadas’nda balad.

Uur nan Spor Salonu’nda gerçekletirilen eitimleri; Kuadas Belediye Bakan Vekili Zekeriya Tünk, Türkiye Basketbol Federasyonu 2.Bakan Vekili Av. Akn Süel, TBF YönetimKurulu Üyesi Yusuf zzettin Güven, TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eitim Kurulu Bakan Yrd. Doç. Dr Seyfi Sava ve TBF Genel Sekreteri Celal Arsan da takip etti.

Açl konumasn gerçekletiren Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Bakan Vekili Av.Akn Süel, \"Çok ciddi ve uzun vadeli bir i yapyoruz. 15 yl kadar sporculuk ve kulüp yöneticilii yaptm. 17 yldr da Türkiye Basketbol Federasyonu’nda görev yapyorum. Antrenörün ne kadar deerli olduunu biliyorum. Tekniin yannda sosyolojik anlamda önemi de var. Teknik anlamda bu seminerde elbette bilgiler verilecek. Ben daha çok iin sosyolojik ksmn önemsiyorum. Antrenörlerin hepsi birer lider. Çocuklarmzn yetimesinde önemli isimler. Antrenörlerimiz, 24 saat boyunca çocuklarmzn geliiminde, derslerinde ve beslenmelerinde bile yer alyorlar. Antrenörlerimizin geliimi, toplum için çok önemli. Bu seminerin camiamza faydal olmasn diliyorum.\" dedi.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eitim Kurulu Bakan Yrd. Doç. Dr Seyfi Sava ise konumasnda unlar söyledi:

\"Bu yl 10.\'sunu gerçekletirdiimiz seminer, üç gün sürecek. Bu organizasyonda çok deerli antrenörler yer alacak. Avrupa\'nn çok ciddi antrenör klinikleri arasna girdik. Hepimiz bu bilgileri deerlendirmenizi diliyoruz. Bu sene ayrca uzun oyuncu tekniklerinin uygulamas da olacak. Eitimin deiik bir bölümünün olacan söyleyebilirim. Umarm üç gün boyunca yararl iler olur.\"

Kuadas Belediye Bakan Vekili Zekeriya Tünk da öncelikli olarak katlmclara baarlar dilerken, çok baarl bir seminer olacana inandn da belirtti.

Seminerin açlnda Anadolu Efes Kondisyoneri Ozan irikçi, \'Genç Takm Sporcularnn A Takma Geçilerinde Kuvvet Entegrasyonu\' eitimi verdi. irikçi, altyap oyuncularnn arlk ve kuvvet yönünden A Takm seviyesine ulamas için yaplmas gerekenlerle ilgili bilgiler verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..