milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Dagitim_ve_TEIAS�in_is_birligi-didimhaber.net
21-02-2017

ADM Elektrik Datm ve TEAޒn i birlii

ADM_Elektrik_Datm_ve_TEAޒn_i_birlii

ADM Elektrik Datm ve TEA’n i birliinde kazanan tüketici oldu

Aydn, Denizli ve Mula illerinde tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti salamay hedefleyen ADM Elektrik Datm, bu kapsamda yatrm ve AR-GE projelerine hzla devam ediyor. irket, gerçekletirdii yatrm ve teknik çalmalarda paydalar ile yapt i birlii ile dikkat çekiyor.

ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel “ADM Elektrik Datm ve TEA 21. Bölge Müdürlüü ile ortaklaa yürütülen çalmalar sayesinde son 6 ylda TEA trafo merkezlerindeki arzalarda yüzde 60’a yakn azalma görüldü” dedi. Yüksel, “Hizmet bölgelerimizde kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle çalyoruz. Bu kapsamda tüketici memnuniyetini en üst seviyeye tamak istiyoruz. Yatrmlarn yan sra paydalarla da sonuç odakl çalmalar gerçekletiriyoruz” eklinde konutu.

TEA’n tüm ülkede olduu gibi ADM Elektrik Datm’n hizmet bölgeleri olan Aydn, Denizli ve Mula illerinde de çok baarl bir iletim hizmeti sunduklarn vurgulayan Yüksel, öyle devam etti: “Türkiye Elektrik letim A., daha çok anlan ismi ile TEA; 2003'ten günümüze, üretim santrallerinden alnan enerjinin bölgesel tüketim noktalarna iletimini salarken bunu büyük bir sorumluluk ve kalite ile gerçekletiriyor. irketimizin sorumluluu ise enerjinin bölgesel tüketim noktalarna iletiminden sonra balyor. Bu aamada kaliteli, güvenli ve kesintisiz elektrik salamak için ekiplerimiz üzerlerine düen görevi büyük bir hassasiyetle yapyor. Elektriin sorumluluk alanmzda bulunan ebekemize ulamasn salayan TEA ile yaplan ortak bakm, yenileme ve yatrm çalmalar sayesinde kesintilerde büyük oranlarda azalma yaand.”

TEA 21. Bölge Müdürüne özel teekkür

birliinin ve çalmalardaki koordinasyonun önemine dikkat çeken Yüksel, unlar ekledi: “2010'da Aydn, Denizli ve Mula’daki TEA’a ait trafo merkezlerinde meydana gelen arza says 2.888 olarak kaydedilmiti. 2016'da ise bu say 1.229 seviyelerine dütü. Bu da arzalarda yüzde 60’a yakn azalma meydana geldiini gösteriyor. Bu sonuç için baarl bir ekilde i birlii saladmz TEA 21. Bölge Müdürü Sayn Murat lkkahraman’a desteklerinden dolay teekkür ederim. Kamu yararna gerçekletirdiimiz ortak yatrmlar ile beraber Sayn lkkahraman ve ekibi sayesinde tüketicilerimize sunduumuz hizmetin kalitesi her geçen gün artyor”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..