milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Dagitim�dan_Guney_Belediye_Baskani�na_Ziyaret-didimhaber.net
24-02-2017

ADM Elektrik Datmdan Gney Belediye Bakanna Ziyaret

ADM_Elektrik_Datmdan_Gney_Belediye_Bakanna_Ziyaret

 

ADM Elektrik Datm; Aydn, Denizli ve Mula illerine salad elektrik datm hizmetinde kesintisiz ve kaliteli enerji hedefiyle 2017 yl yatrm çalmalarn hzlandryor. Gerçekletirdii Ar-Ge ve yatrm projeleriyle her geçen tüketici memnuniyetini de artran irket; yerel yönetimlere yönelik bilgilendirme ziyaretlerini sürdürüyor. ADM Elektrik Datm, yatrmlarn proje ve uygulama aamalarnda paydalaryla youn bir iletiim a kurarak, ibirlii ve koordinasyonun güçlendirilmesini amaçlyor.

Yatrm çalmalarnda yüksek kamu yararna da önem veren irketin Yatrm Grubu Yöneticileri, lçe letme Yöneticisi ile beraber geçtiimiz günlerde Güney Belediye Bakan Halil Ayhan’ makamnda ziyaret etti. Ziyaret srasnda Bakan Ayhan’a mevcut ve yeni yaplacak yatrmlar hakknda bilgi verildi. Güney lçesi’nde yatrmlarn hzla devam edeceini dile getiren ADM Elektrik Datm Yatrm Planlama ve Proje Müdürü Onur Derebaolu, hizmet verdikleri 3 ilde tüketicilerin memnuniyetini artrmak adna her geçen yl artan kapasite ve bütçeler ile yatrmlar yaptklarn belirtti.

2017’de Güney’e 1 Milyon TL Yatrm Yaplacak

Geçtiimiz ylki çalmalar neticesinde Güney’de enerji kalitesinin arttrldn belirten Derebaolu, ilçeye 2017 yl içinde yaklak 1 Milyon TL yatrm yapacaklarn; yatrmlarn bakm ve yenileme çalmalaryla beraber yürütüleceini söyledi. Yeni yatrmlarla ilçeye salanan hizmetin ve enerjinin kalitesinin yükseleceini vurgulayan Derebaolu, saha çalmalarnn salkl yürütülmesi ve hzla tamamlanmas için ibirlii ve koordinasyon için destek beklediklerini ifade etti.

Güney’e hizmet için kurum ve kurulular aras iletiimin ve ibirliinin oldukça önemli olduunu vurgulayan Bakan Ayhan, ziyaretten dolay memnuniyet duyduunu dile getirdi.

 

ADM Elektrik Datm Hakknda

ADM Elektrik Datm, 2008 ylndan itibaren Aydn, Denizli ve Mula elektrik datm hizmeti vermektedir. ADM Elektrik Datm, hizmet bölgesinde 1.760.880 milyon aboneye yllk 9 Milyar kWh elektrik datm yaparken kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere datm altyapsnn gelitirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatrmlarn gerçekletirmektedir.

Müteri odakl çalma anlayyla tüketicilerine en iyi hizmeti sunmay ilke edinmi olan ADM Elektrik Datm’n Aydn, Denizli ve Mula illerinde 23 hizmet merkezi bulunmaktadr.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..