milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Datmn_Yatrm_Eli_Her_Noktada-didimhaber.net
29-06-2017

ADM Elektrik Datmn Yatrm Eli Her Noktada

ADM_Elektrik_Datmn_Yatrm_Eli_Her_Noktada

 

Aydn, Denizli ve Mula illerine kaliteli ve kesintisiz elektrik datm hizmeti salayan ADM Elektrik Datm, faaliyet bölgesinde yaklak 3 milyon kiinin hayatn aydnlatmaya devam ediyor. 2016 ylnda 3 ilde toplam 208 milyon TL tutarnda yatrm yapan irket, 2017 yatrmlarn artrd teknik kapasite ve bütçe ile hzla sürdürüyor.

Tüketicilere Kaliteli ve Kesintisiz Hizmet

irketin gerçekletirdii teknik alt yap yatrmlar ve teknolojik projeler hakknda bilgi veren ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel “Tüketici memnuniyeti yatrm ve hizmetlerimizde odaklandmz ana konudur. Öncelikle elektrii güvenilir, kesintisiz ve ekonomik maliyetlerle tüketicilerimize sunmay amaçlyoruz. Tüketici taleplerine istinaden geçtiimiz yl yatrm çalmalarmzda, mevcut elektrik datm ebekemizin yenilenmesine arlk verdik.” dedi.

Yüksel: “Yatrm Elimiz Her Noktaya Ulayor”

Yeni kurulan elektrik datm tesislerinin, tüketicilere en iyi hizmeti verecek ekilde projelendirildiini ve yenilenecek enerji nakil hatlarnda kullanlan teknik malzemenin yüksek kaliteli, uzun ömürlü olacan vurgulayan Yüksel, “Yatrm çalmalarmz kapsamnda Corafi Bilgi Sistemi ile beraber, uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detayl analizler yapmaya olanak salayan ileri teknoloji planlama yazlmlar kullanyoruz. Yatrm bölgelerimizdeki tüketici ihtiyaçlarndaki corafi, iklimsel ve ehirleme düzeyindeki farkllklar da projelerde belirleyici olsa da irketimizin yatrm eli her noktaya ayn hassasiyet ile uzanyor.” dedi.

2017’de Buldan’da Yatrmlar Hzla Devam Edecek

Denizli’nin Buldan lçesi’nde devam eden yatrm çalmalarna da deinen Yüksel, “u an hizmet verdiimiz 3 ilde yatrm çalmalarmz hzla devam ediyor. Buldan ilçemizde de artan bütçe ve teknik kapasite ile ekillendirilen 2017 yatrm planlarmz uygulanyor. u an Gölba Mahallesi ve Hasanbeyler Mahallesi’nde mevcut havai hatlarmzn yenileme çalmalar devam ediyor. Yatrm ve bakm çalmalarmz e zamanl yürüten Buldan letme efimiz Mustafa Kuruncu’ya ve özverili saha çalanlarmza teekkür ederim. Yeni yatrmlarla güzel ilçemize salanan hizmetin ve enerjinin kalitesi yükselecektir.”

 

ADM Elektrik Datm Hakknda

ADM Elektrik Datm, Aydn, Denizli ve Mula llerinde elektrik datm hizmeti vermektedir. ADM Elektrik Datm, hizmet bölgesinde 1.8 milyon aboneye yllk 9 Milyar kWh elektrik datm yaparken kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere datm altyapsnn gelitirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatrmlarn gerçekletirmektedir.

Müteri odakl çalma anlayyla tüketicilerine en iyi hizmeti sunmay ilke edinmi olan ADM Elektrik Datm’n Aydn, Denizli ve Mula illerinde 23 hizmet merkezi bulunmaktadr.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..