milivolt electronics world news Yerli_Urun_Tesvik_Odulu-didimhaber.net
30-08-2017

Yerli rn Tevik dl

Yerli_rn_Tevik_dl

Türkiye’nin önde gelen enerji sektörü oyuncularndan Aydem Elektrik Perakende Sat A..’nin (“AYDEM”) ana sponsoru olduu Pamukkale Üniversitesi (“PAÜ”) Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafndan tasarlanan 2017 model Alatay Elektromobil arac Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Aratrma Kurumu (“TÜBTAK”) “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarmasnda 2016 ylnda olduu gibi 2017 ylnda da “Yerli Ürün Tevik’’ dalnda birincilie layk görüldü.

 

Müterilerine elektrik tedarik hizmeti sunarken doaya zarar vermeden yenilenebilir enerji kaynaklarna yönelme bilinci ile hareket eden Aydem, bu dorultuda, ehir içi ulama yönelik ve fosil yakt tüketmeyen, bir elektrikli araç projesi olan Alatay Elektromobil projesini desteklemektedir. Aydem ’in ana sponsorluk çalmalarn üstlendii projeyi yürüten PAU Atay Takm, 2017 ylnda üretmi olduu yeni model Alatay Elektromobil arac ile “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarmasnda TÜBTAK’n zorunlu kld dört zorunlu bileeni (motor, motor sürücüsü, batarya yönetim sistemi ve yerleik arj birimi) üreten iki takmdan biri olma baarsn göstererek 2016 ylnda olduu gibi bu yl da iki yl üst üste “Yerli Ürün Tevik” dalnda Türkiye birinciliini elde etmi ve baarsn sürdürmütür.

 

Alatay Elektromobil Projesi’nin danmanlarndan Yrd. Doç. Dr. Selim Körolu, PAU Atay takmnn göstermi olduu bu büyük baardan dolay çok mutlu ve gururlu olduunu dile getirerek u ifadelerde bulundu: “Öncelikle bize inanp destek veren, bizimle birlikte bu projeye katkda bulunan tüm ekip arkadalarma, sponsorlarmza ve halkmza teekkür ederim. Hepimizin bildii gibi elektrikli araç çalmalar çevre sorunlarnn çözümü için ülkemizin de büyük önem verdii ulam sektörünün geleceini ekillendirecek çok önemli bir meseledir. Biz de ekip olarak üstümüze düeni yapp, yerli araç bileeni tasarmlarmzla prototip araç gelitirme çalmalarnda büyük mesafe kat ettik. ki yldr alm olduumuz ödüllerle yerli elektrikli araç üretiminin ülkemiz için hayal olmadn göstermenin ve marka tescil bavurumuz ile bu yolda emin admlarla ilerlemenin mutluluunu yayoruz.’’

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..