milivolt electronics world news Alatay_Elektromobil_ara_projesi-didimhaber.net
20-12-2017

Alatay Elektromobil ara projesi

Alatay_Elektromobil_ara_projesi

Türkiye"nin önde gelen enerji sektörü oyuncularndan Aydem, ana sponsor olarak destek verdii TÜBTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarmasnda 2016 ve 2017 yllarnda üst üste birinci olan Alatay Elektromobil takmn, 2018 ylnda oluturulacak Alatay Elektromobil Projesi öncesi ziyaret etti.

 

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi"nde 18 Aralk Pazartesi günü 2018 Alatay Elektromobil Projesinin konuulaca etkinlikten önce Aydem ve Gediz Elektrik Sat Müdürü Hayrettin Üçüncü ve beraberindeki heyet, Alatay Elektromobil takm ile bir araya geldi.

 

Üçüncü, Aydem ve Gediz olarak müterilerimize elektrik tedarik hizmeti sunarken doaya zarar vermeden yenilenebilir enerji kaynaklarna yönelme bilinci ile hareket ettiklerini belirterek söze balad. Üçüncü, ehir içi ulama yönelik, fosil yakt tüketmeyen elektrikli araç projesi olan ve TÜBTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarmasnda iki yl üst üste birinci olarak büyük bir baar elde eden Alatay Elektromobil takmna destek vermekten büyük mutluluk duyduklarn dile getirdi. Son olarak Üçüncü, Alatay takmnda yer alan tüm üyeleri göstermi olduklar özverili çalmalardan ve elde ettikleri baarlardan dolay tebrik etti. PAÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendislii Bölümü Öretim Üyesi ve Alatay Proje Danman Yrd. Doç. Dr. Selim Körolu, Alatay Elektromobil araç projesinin nasl baarya ulatna, bu baarya ularken örencilerimizin ve hocalarmzn büyük fedakârlk gösterdiine ve emeklerinin göz ard edilemeyeceine deindi. Ayrca projenin gerçekletirilmesinde kendilerine destek olan Aydem"e katklarnda dolay teekkürlerini dile getirerek Aydem adna Hayrettin Üçüncü"ye plaket takdim etti.

 

Alatay"a yaplan ziyaretin ikinci ksmnda ise Aydem heyeti ve Alatay Elektromobil takm, aracn üretilmi olduu PAU Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi"nde yer alan Elektrikli Araç Üretim Laboratuvar"n gezdi. Burada Aydem heyetine Alatay Elektromobil takm tarafndan aracn üretim aamalar hakknda bilgilendirme yapld. Yaplan gezinin ardndan toplu fotoraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..