milivolt electronics world news Enerji_Avclar_Okullarda-didimhaber.net
15-01-2018

Enerji Avclar Okullarda

Enerji_Avclar_Okullarda

ADM Elektrik Datm"n “Enerji Avclar” Okullarda Hizmet bölgesinde yaklak 3 milyon kiinin hayatn aydnlatan ADM Elektrik Datm, gelecek neslin enerji verimlilii konusunda farkndalk kazanmas ve bu bilincin bir davran biçimi haline gelmesi amacyla enerji verimlilii eitim çalmalarna bu yl “Enerji Avclar” isimli proje ile devam ediyor.

 

ADM Elektrik Datm çevreye, doaya ve topluma kar olan sosyal sorumluluk bilinciyle; görevi devrald 2008 ylndan itibaren gerçekletirdii Enerji Verimlilii Haftas etkinliklerini, yl boyu süren Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesine dönütürdü. “Enerji Avclar” projesinde sadece 1 ayda yaklak 1.000 örenciye ulaan irket, 2018 ylnda en az 3.000 örenciyle bulumay planlyor. 11 – 18 Ocak Enerji Verimlilii Haftas"nn balamas ile proje faaliyetlerini younlatran irketin deneyimli eitmenleri, milli servet olan enerjinin verimli kullanlmas konusunda küçük yalardan itibaren farkndal yüksek bir neslin yetimesi için katk salamay hedefliyor.

 

Elendirirken Bilinçlendiren Proje Enerji verimliliini elenceli ve miniklerin ilgisini çekecek bir dille anlatan ve drama uzmanlarndan destek alan eitmenler, çocuklar sosyal sorumluluk zincirinin bir parças haline getiriyor. Ayn zamanda projenin ulat her okulda enerjinin verimli kullanlp kullanlmad ölçülüyor. Örencilere sunum öncesi ve sonrasnda sorular yöneltip, yaplan eitimin etkisi öreniliyor.

 

Çocuklara eitim sonunda enerji puan kartlar datlyor. Bir ay sonra ilenen puan kartlar toplanp, örencilerin nerelerde ne kadar tasarruf yapmaya gayret ettikleri takip ediliyor. Faaliyet bölgelerinde sürdürdükleri baarl hizmetlerin yan sra doal kaynaklarn snrsz olmad bilinciyle enerjinin verimli kullanlmasn salamak ve bu yönde bilinç oluturmay görev edindiklerini belirten irket yetkilileri; “Erken yalarda yaplan farkndalk çalmalarnn enerji tasarrufunda ülkemiz adna büyük katk salayacan düünüyoruz. Kurumsal kültürümüzün bir yansmas olarak, toplum merkezli ve insan odakl çalmalarmza devam ediyoruz. Sürdürülebilir bir dünya için her geçen gün enerjinin verimli kullanlmas adna ihtiyaç artyor. Biz de bu proje ile üzerimize düen sorumluluu yerine getirerek, enerjinin kymetini bilen tasarrufu bir davran biçimine getirmi nesillerin yetimesine katk salamay hedefliyoruz. Proje dair en büyük isteimiz ise faaliyet bölgemizdeki 3 ilde örenim gören tüm ana snf örencilerine ulamak.” eklinde bilgi verdi

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..