milivolt electronics world news ekilile_iPhone_8,_iPad,_PlayStation_4_ve_Filbox_kazanma_ans-didimhaber.net
06-02-2018

ekilile iPhone 8, iPad, PlayStation 4 ve Filbox kazanma ans

ekilile_iPhone_8,_iPad,_PlayStation_4_ve_Filbox_kazanma_ans

Aydem ve Gediz Elektrik, Çekilile iPhone 8, iPad, PlayStation 4 ve Filbox Hemen Kazandryor

Türkiye enerji sektörünün önde gelen oyuncularndan Aydem ve Gediz, çeitli sektörlerde sunaca kampanya ve hizmetler hakknda bilgilendirme yapabilmek adna, faaliyet gösterdikleri illerde yaayan herkesi teknolojinin son trendlerine sahip hediyeleri kazanabilecekleri zinli letiim Kampanyas’na katlmaya davet etti.

zmir, Manisa, Aydn, Denizli ve Mula illerinde yaklak 4.7 milyon müteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, grup irketleri ve kendilerinin çeitli sektörlerde sunaca kampanya ve hizmetler hakknda faaliyet gösterdii illerde yaayan tüm kiilerin ihtiyaçlarna yönelik, sürekli gelien ve hayat kolaylatran avantajl hizmetler sunabilmek adna “zinli letiim Kampanyas” balatt. Bu kampanyaya Aydem ve Gediz’in faaliyet gösterdii illerde yaayan herkes katlabilecek. 5 ubat - 5 Mart tarihleri arasnda yaplacak olan zinli letiim Kampanyas kapsamnda kazanan birinci talihliye iPhone 8 64 GB, ikinci talihliye iPad Wi-Fi+Cellular 128GB, üçüncü talihliye PlayStation 4 Pro 1TB Konsol ve 100 kiiye de 3 Aylk Filbox Hemen üyelii hediye edilecek.

zmir ve Manisa illerinde yaayan katlmc adaylar, Gediz web sitesini (www.gediz.com) ziyaret ederek www.gediz.com/tr/iletisimizni sayfasndaki bavuru formu ile bavurabilecekler. Aydn, Denizli ve Mula illerinde yaayan katlmc adaylar ise Aydem web sitesini (www.aydem.com) ziyaret ederek www.aydem.com/tr/iletisimizni sayfasndaki bavuru formu ile bavurabilecekler.

 

Katlmclar, formlarda yer alan cep telefonu ve e-posta adresi bilgi alanlarn doru bir ekilde doldurup cep telefonlarna ve e-posta adreslerine gönderilecek olan dorulama kodlarn onaylayarak zinli letiim Kampanyas’na katlabilecekler.

 

Kazanan Talihliler Aydem Instagram Hesabndan Canl Yayn ile Duyurulacak

 

zinli letiim Kampanyas’nda, iPhone 8, iPad ve PS4 büyük ödülleri için 3 asil, 3 yedek talihli olmak üzere toplam 6 kii, Filbox Hemen ödülü için ise 100 kii online çekili yolu ile seçilecektir. Yedek talihlilerin büyük ödülleri kazanamamas durumunda, yedek talihlilere de 3 Aylk Filbox Hemen üyelii hediye edilecektir. Yaplacak olan online çekili, 6 Mart Sal günü saat 20.00’de Aydem Instagram hesabndan (Instagram/aydemenerji) canl olarak yaynlanacaktr. Canl yayn kaçran katlmclar, çekili sonuçlarn Aydem ve Gediz web sitelerini ziyaret ederek örenebilecekler. Kampanya hakknda detayl bilgiler, www.aydem.com ve www.gediz.com adresinde yer almaktadr.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..