milivolt electronics world news Aydem_ve_Gediz_Elektrik,_yeni_kurumsal_kaynak_planlama_yazilim_sistemini_hayata_gecirdi-didimhaber.net
02-04-2018

Aydem ve Gediz Elektrik, yeni kurumsal kaynak planlama yazlm sistemini hayata geirdi

Aydem_ve_Gediz_Elektrik,_yeni_kurumsal_kaynak_planlama_yazlm_sistemini_hayata_geirdi

 

Aydem ve Gediz, kurumsal kaynak planlama yazlm sistemi SAP ’ye 19 Mart Pazartesi günü itibari ile baarl bir ekilde geçi yapt. Yeni sisteme geçi ile ilgili Strateji ve Gelitirme Müdürü Yaar BAYDA, açklamalarda bulundu.

 

Aydem ve Gediz, Strateji ve Gelitirme Müdürü Yaar BAYDA, yaklak 4.8 milyon müteriye hizmet verdiklerine ve yllk 100 milyonu akn ilem gerçekletirdiklerine deinerek yapt açklamada; “Hizmet kalitesini ve müteri memnuniyetini arttrmak adna mevcut sistem altyapmz, büyük bir titizlikle ve ekip olarak yürüttüümüz uzun bir çalmann sonunda, Dünyann en güçlü kurumsal kaynak planlama yazlm sistemlerinden olan SAP sistemine geçirmi olduk. ki yl önce SAP’nin ERP modüllerini devreye aldktan sonra, bu yl 19 Mart Pazartesi günü itibari ile SAP’nin IS-U modülünü de baarl bir ekilde kullanma açm olduk” dedi.

 

Dijital dönüüm sürecimizin en önemli admn SAP ile attk

 

Rekabet avantajn elde etmek için özellikle perakende dünyasnda müterilere sunulan ürün ve hizmetlerde öne çkmann dijital dönüümü gerçekletirerek mümkün olabileceine deinen BAYDA; “SAP yazlm altyapsna geçmeyi dijital dönüümümüzün en önemli adm olarak görüyoruz. süreçlerimizi uluslararas standartlara çkararak bilgi paylamn ve güvenliini daha da artracaz. Ayrca tüm i süreçlerimizi raporlanabilir ve effaf hale getirmeyi, ortak bilgi eriimi ve ortak dil kullanmn salayarak irket içinde uyumu arttrmay, ilem hatalarn minimize ederek irketin operasyonel maliyetlerini azaltmay, verimlilii arttrmay ve deien müteri ihtiyaçlarn karlayabilecek esneklii elde etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kulland.

 

Mobil uygulama ve online ilemler ile hzl, kolay ve daha güvenli hizmet sunacaz

 

Aamal olarak devreye alnacak online ilemler ve mobil uygulamalar sonras müterilerinin her türlü talep, ikayet ve ilemlerini kullanc dostu ekranlar üzerinden, kolay,  hzl ve daha güvenli bir ekilde gerçekletirebileceklerine deinen BAYDA; “SAP geçii sonras devreye alnan e-ariv ile müterilerimize dijital ortamda faturalarn gönderiyor olacaz. Biyometrik imzann uygulamaya alnmas kapsamnda gerekli mevzuat düzenlemelerin tamamlanmas ile birlikte fiziksel belge ihtiyacn da tamamen ortadan kaldrmay hedefliyoruz.” diyerek konumasn sonlandrd.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..