milivolt electronics world news Bereket_Enerji_Grubu�nun_yeni_CEO�su_belli_oldu.-didimhaber.net
01-09-2018

Bereket Enerji Grubunun yeni CEOsu belli oldu.

Bereket_Enerji_Grubunun_yeni_CEOsu_belli_oldu.

 

Türkiye’nin önde gelen entegre enerji irketlerinden biri olan Bereket Enerji Grubu’nun CEO görevine dris Küpeli atand. Yeni CEO görevine Austos’ta balad.

Bereket Enerji Grubu, kamu dnda ilk özel elektrik üretim faaliyetine balayan ve ilk lisansl elektrik datmn yapan, 10 bini akn istihdam yaratm örnek bir topluluktur. Grup bünyesindeki Aydem, Gediz Elektrik Perakende Sat, ADM, GDZ Elektrik Datm irketleri ile Ege Bölgesinde 5 ehirde 5 milyona yakn tüketiciye elektrik datm ve milyonlarca müteriye perakende sat hizmeti sunmakta; Bereket Enerji üretim irketleri ile ülkemizin elektrik ihtiyacnn önemli bir bölümünü karlamaktadr.

 

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl dris Küpeli’yi tebrik ederek, “Çalma arkadalarmla beraber büyük bir özveri ve adanmlk duygusu ile Bereket Enerji Grubu’nu Türkiye’nin önde gelen entegre enerji yaplarndan birisi haline getirdik. Yeni CEO’muz Grubumuza ve tüm paydalarmza deer yaratacak yeni baarlara imza atacana ve sürdürülebilir karl büyüme stratejilerimize katk salayacana inanyorum” dedi.

 

dris Küpeli Hakknda

 

dris Küpeli, ABD Florida International University’de Finans ve Uluslararas letme çift anadal lisans eitimi sonras ABD University of Miami’de ayn bölümler üzerine yüksek lisans programn (M.B.A.) tamamlad. Kariyerine Laurel Oak Financial Services irketinde balayan Sayn Küpeli, 2005-2009 yllar arasnda ABD Morgan Stanley’de direktör pozisyonunda çalt ve ardndan 2009-2012 yllar arasnda ABD Miami’de bulunan NextEra Energy’de Proje Direktörü olarak devam etti. 2012 ylnda Türkiye’ye dönen Sayn Küpeli, Türkiye ve Azerbaycan'n bugüne kadar baar ile yürüttükleri enerji alanndaki en önemli projelerinden biri olan TANAP, Trans Anadolu Doalgaz Boru Hatt Projesi’nde, Proje Finansman ve Ticaret Direktörü görevini 2014 ylna kadar sürdürdü.

Son olarak dünyann en köklü petrol ve doalgaz irketlerinden biri olan SOCAR Türkiye’nin Chief Investment Officer (CIO)/Yatrmlardan Sorumlu Grup Bakanl görevini yürütmekteydi.

Evli ve 2 çocuk babas olan Sayn Küpeli, ileri seviyede ngilizce, spanyolca dillerini bilmektedir

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..