milivolt electronics world news Aydn'_14_kiilik_Avrupa_heyeti_gezecek-didimhaber.net
08-04-2014

Aydn' 14 kiilik Avrupa heyeti gezecek

Aydn'_14_kiilik_Avrupa_heyeti_gezecek

AYDIN - 08.04.2014 12:38 Sal

 

Aydn Valilii AB ve D likiler Koordinasyon Merkezi tarafndan yürütülen "City is My Learning Space (ehir Benim Örenme Mekanm)" isimli proje kapsamnda, alt ülkeden 14 kiilik ekip dört gün boyunca bu ehri gezecek. Bu tür projelerin ülkeler arasndaki ilikileri daha iyi bir seviyeye çkarmas ve daha güzel noktalara getirmesinde önemli olduunu belirten Vali Erol Ayyldz, kültürler aras kaynamaya dikkat çekti. Valilik toplant salonunda misafirleri arlayan Ayyldz, onlara hediyeler takdim etti.

 

Koordinatörlüünü spanya’nn yapt proje hakknda bilgi veren Aydn ekibinden lknur Börekçi, “Projemize ngiltere, spanya, sveç, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve talya'daki ortak kurumlarn temsilcileri katlyor. 14 kiilik bir ekip, dört gün boyunca Aydn’ örenecekler. Okul d örenme alanlarndaki eitim öretim yöntemlerini aratrmaya, iyi uygulama örneklerini görmeye dayanan bir proje. Esas amacmz, yeni yerli metot ve araçlar kullanarak resmî olmayan, günlük hayatmzda yeri olan eitimin kalitesini gelitirmek. Bunun için ulamay hedeflediimiz amaçlarmz ise farkl yerleri örenme ortamlar olarak kullanmak, iyi uygulamalar görmek, bunlar karlatrmak ve kendi uygulayabileceimiz mekanlar çkartabilmek. Projemizde yeni ortaklklar oluturmak, farkl kültürleri görmek, onlarn kültürlerini tanmak, onlarn da bizim kültürümüzü tanmalarn salamak. Bu projede ehirlerin yeni örenme mekanlarn oluturmak. Bu kapsamda ekibimizi üçe bölüp Aydn’da gezilebilecek yerlerin haritalarn vererek gezmelerini salayacaz, sonra da deerlendirme yapacaz.” dedi.

 

Projede Aydn’ örenmenin hem dünyay hem de Aydn’ örenmek olduunu belirten Vali Ayyldz ise, “Aydn, deiik medeniyetlere beiklik etmi corafi bir alan. Aydn’ tam anlamyla örenme imkannz olursa hem tarihi itibariyle Türkiye’yi hem de bir anlamda dünyay örenmi olursunuz. Proje, bu anlamda Aydn için ayr bir anlam tayor. Ksa zamanda arkadalar, Aydn’da mutlaka misafirperverliimizin yannda dier baz güzelliklerini de yanna alp ülkelerine götürür. Dolaysyla ilikilerin daha iyiye ve güzele gitmesi noktasnda bir zemin hazrlarlar.” eklinde konutu.

Keywords: Aydn, AB,City is My Learning Space, ngiltere, talya, Fransa, sveç, Çek Cumhuriyeti

 

OSMAN AKÇAY |

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..