milivolt electronics world news Aydn'da_mart_aynda_812_araba_trafikten_men_edildi.-didimhaber.net
10-04-2014

Aydn'da mart aynda 812 araba trafikten men edildi.

Aydn'da_mart_aynda_812_araba_trafikten_men_edildi.

AYDIN - 10.04.2014 17:10 Perembe


Aydn’da geçen mart ay içerisinde meydana gelen 388 trafik kazasnda dört kii hayatn kaybetti, 354 kii yaraland. Trafik uygulamalarnda 54 bin araba kontrol edilerek, kusurlu olan 8 binine toplam 2 milyon liradan fazla ceza kesildi. Günlük ortalama 25 arabann trafikten men edildii Aydn'da, bunlararasnda özellikle alkollü, ehliyetsiz ve eksik evrakl sürücüler ilk sralarda yer alyor.

Aydn Valilii’nden 2014 yl trafik deerlendirmesiyle ilgili yazl bir açklama yapld. Açklamada, “Trafik güvenliinin arttrlmas ve korunmas için valiliimizin gözetim ve denetiminde l Emniyet Müdürlüü ve l Jandarma Komutanl'na bal trafik ekipleri tarafndan 2014 Mart ay içerisinde toplam 54 bin 294 araç kontrol edilmitir. Bunlardan kusurlu bulunan 8 bin 325 araca 2 milyon 261 bin 677 TL para cezas tatbik edilmitir. Alnan tüm bu etkin önlemlere ramen trafik kurallarna uyulmamas nedeniyle 2014 Mart ay içerisinde ilimiz snrlarnda toplam 144 maddi hasarl, 240 yaralanmal, 4 ölümlü olmak üzere toplam 388 trafik kazas meydana gelmitir. Bu kazalarda toplam 4 vatandamz hayatn kaybetmi, 354 vatandamz da yaralanmtr. Yaplan denetimler sonucu kusurlarndan dolay 77 sürücü mahkemeye sevk edilmi, 812 araç trafikten men edilmi, 152 sürücünün ehliyetine el konulmutur.” denildi.

Trafik güvenliiyle vatandalarn can ve mal emniyetinin daha etkili salanmasna yönelik tedbirlerin arttrlarak devam ettiinin belirtildii açklamada unlar kaydedildi: “Trafik kurallarna uyan, trafik düzeninin salanmasna ilgi ve destekleriyle katk salayan deerli vatandalarmza teekkür ediyoruz. Trafik kazalarnn azalmas için sürücü ve vatandalarmzn da daha duyarl olmalar, özellikle hatal erit deitirmemeleri, alkollü araç kullanmamalar, kural ihlâli yapanlarn ise 155 Polis ve 156 Jandarma telefonlarna ihbar edilmeleri hususlarnda vatandalarmzn bilgisine, desteklerine büyük ihtiyaç vardr."

Keywords: Aydn, Trafik, trafikten men cezas

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..