milivolt electronics world news Didim_Vardiya_Bizde_Basn_Aklamas_12_Nisan-didimhaber.net
12-04-2014

Didim Vardiya Bizde Basn Aklamas 12 Nisan

Didim_Vardiya_Bizde_Basn_Aklamas_12_Nisan

Deerli dostlar,

Didim Vardiya Bizde platformunun 12.04.2014 basn açklamasdr.

Anayasann 138. Maddesi; “Hâkimler, görevlerinde bamszdrlar; anayasaya, kanuna ve hukuka uygun olarak vicdan kanaatlerine göre hüküm verirler.” derken TBMM bakan “138. Madde bu ülkede ölmütür.” demitir. T.C Babakan ise farkl zaman ve yerlerde kamuoyu önünde;

1. “Yargya sesleniyorum: siz de içinizdeki kirlileri temizleyin. Çünkü siz de prlanta, tertemiz deilsiniz. Bizim de bildiklerimiz var.”

2. “ Cezaevinde günahsz yatan çok kii var.”

3. “…bugün artk geçmiteki baz yarglamalarn da üzerinde çok büyük soru iaretlerinin olutuunu daha net olarak görüyoruz. Sahte ihbar mektuplaryla, yasad dinlemelerle, sahte delillerle tasarlanm ve ayarlanm bir ksm yarg mensuplaryla insanlarn nasl mahkum edildiklerini bugün çok daha belirgin ekilde görebiliyoruz. Bütün bunlar, hukuk, adalet saikiyle, vicdan saikiyle deil, tamamen örgüt saikiyle yaplyor.”

4. “…tarafszln yitirmi, adeta karanlk örgütlerin dümen suyuna girmi, milletin çkarlarndan çok örgütün çkarlarn gözeten bir ksm yarg millet adna karar verebilir mi?”

5. “Malum! TSK’nn o nezih yaps farkl, ama oraya da bunlar, bu szmalarn yapm durumda.” demitir.

Tekrar ediyoruz bu sözler TC Babakanna aittir. O halde bizler de soruyoruz. Balyoz ve gündemdeki benzeri kumpas davalarda; Keyfi hukuksuzluklara kimler, neden izin verdi, niçin sessiz kald? Bu keyfi hukuksuzluklar “Birlemi Milletler Keyfi Tutuklamalar Çalma Grubu” her boyutu ile tespit edip, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine bildirmesine ramen, neden hiç bir ey yaplmad? TBMM’de aratrma komisyonu kurularak, kumpasn aratrlmasna yönelik taleplerimize neden ilem yaplmad? Kumpas kurgulayanlar, icra edenler ve ibirlikçileri belli olmasna ramen, bunlar neden hâlâ adalet önüne çkarlmyor? Ve devleti yönetenlerin kamuoyu önündeki onlarca beyan ortada iken, bizler neden hâlâ esiriz? Ve tekrar soruyoruz; bizler kimlerin esiriyiz? Bizler bu sürecin bandaki konumumuzu korumaktayz. Geçmite ne söylediysek bugünde o sözlerimizin arkasndayz. Çünkü; Bizler gerçein yanndayz. Çünkü; Bizler namuslu ve dürüst askerleriz. Çünkü; Bizler masumuz. Bu nedenle de, undan eminiz ki; Özellikle TSK içindekiler bata olmak üzere, bu komplonun tüm çete elemanlar; er veya geç, mutlaka namuslu savc ve hâkimlerimizin önüne çkarlacaklar ve yarglanacaklardr. “Sessiz Çlk”n cesur, vefâkar insanlar; gerçekleri her cumartesi günü toplanarak haykran sizlere minnettarz. Siz bu karanlk süreçte, karanlk denizlerdeki fenerler gibi topluma k tuttunuz, dorular haykrdnz.

Hepinize selam olsun derken; Korkularn yenemeyenlere, olmayanlara, nefesi tükenmilere de uurlar olsun diyoruz. Sizler ve bizler deimez Bakomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz. Bütün dünya da bilir ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri hiç bir gücün önünde eilip bükülmezler.

81 Hafta önce 30 kii ile balayan sessiz çlk bu gün bütün Türkiye’de 13 ve yurt dnda 10 merkezde yaplmaktadr. Bu meydandan ‘’Atatürk’ün emaneti bendedir’’ diyen ve bu emanete sahip çkma arzu ve isteini ortaya koyan, meydanlara çkarak demokrasi mücadelesi veren tüm vatanseverlere selam olsun, selam olsun Hasdal’da, Mamak’ta, akran’da, Sincan’da, Buca’da, Hadmköy'de, Maltepe'de, irinyer'de, Silivri’de esaret altnda tutulan Mustafa Kemal’in askerlerine, selam olsun sizlere.

SÖZ KONUSU VATANSA GERS TEFERRUATTIR.


Kamuoyuna sayglarmzla duyurulur.

DDM VARDYA BZDE PLATFORMU - 12 Nisan 2014

Sayg ve sevgilerimizle. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..