milivolt electronics world news Sivrisinekle_mcadele_balad-didimhaber.net
16-04-2014

Sivrisinekle mcadele balad

Sivrisinekle_mcadele_balad

AYDIN - 16.04.2014 18:05 Çaramba

 

Nazilli Belediyesi, sivrisinek ve kara sineklerde larva döneminin gelmesi nedeniyle ilaçlama çalmalarna balad. Sivrisinek ve kara sineklerde larva dönemi gelmesi nedeni ile ilaçlama çalmalarnn baland Nazilli’de 22 mahalle ve 60 köyde ilaçlama yaplacak.

 

Nazilli Belediyesi Salk Müdürlüü kontrolünde yaplan inceleme ile 82 mahallede tespit edilen sivrisinek üreme noktalarnn ilaçlandn ve ilaçlama yaplacak. Ocak Ay bandan buyana ilaçlamalara ara vermeden devam ediliyor. Özellikle mahalle ve sokaklardaki çöp konteynrlar rutin olarak ilaçlamalar yaplyor. Haziran aynn banda ise akamlar ilaçlamalarn balayaca Nazilli’de önümüzdeki günlerde hayvan ahrlarnn ilaçlamalar yaplacak.

 

Büyükehir yasas sonras Nazilli’nin mahallesi haline gelen 60 köyünde çalmalarn baladn, hedeflerinin, Nazilli halknn rahat bir yaz mevsimi geçirmelerini salamak olduunu belirten Belediye Bakan Haluk Alck, "Rahat ve temiz bir kentte yaamak için ne gerekiyorsa biz onu yapmaya çalyoruz. Her ey vatandalarmzn salk ve huzuru için. Belediyemiz bünyesinde bulunan salk servisi ekiplerimiz ile sivrisineklerin larva dönemleri nedeni ile ilçemiz merkez mahallerinde ve Nazilliye bal köylerimizde ilaçlama çalmalarn balattk. Artk bu köylerimizde Nazilli’nin mahallesi haline geldi. Nazilli merkez olmak üzere 82 mahallemizde tespit edilen sivrisinek üreme odaklar ilaçlamalar yaplarak yok ediliyor. lçemizin çevresinde bulunan otlak ve mera bölgelerinde, su birikintisi olan otlak yerlerde, kanal kenarlarnda, arazilerde, sanayi çars bölgesinde, kanalizasyon kapaklarnn bulunduu yerlerde, ekiplerimiz ilaçlama çalmalarna baladlar. Bu çalmalarmz Nisan ay sonuna kadar sürdüreceiz. Yaz mevsiminde vatandalarmzn sivrisinek sknts çekmemesi için ilaçlamalarmz larva döneminde yapyoruz. Bu dönem sivrisinek ve karasineklerin üreme dönemidir. Bizler çalmalarmza sivrisineklerin üreyebilecekleri yerlerde baladk. lerleyen dönemde de yine 82 mahallemizde mevcut ahrlar, mahalle aralar, tüm cadde ve sokaklarmzda rutin akam ilaçlamalar devam edecek.” dedi.

Keywords: Aydn, Nazilli belediyesi, sivrisinek mücedele

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..