milivolt electronics world news MHP_Aydn_l_Bakan_Kse'den_'hain'_sulamas-didimhaber.net
21-04-2014

MHP Aydn l Bakan Kse'den 'hain' sulamas

MHP_Aydn_l_Bakan_Kse'den_'hain'_sulamas

AYDIN - 21.04.2014 16:26 Pazartesi

 

MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, Büyükehir Belediye Meclisi toplantsnda katlmayan Karpuzlu Belediye Bakan Turul Ozan ve kontenjan üye Hüsamettin Ayaz’n disiplin kuruluna sevk edildiini söyledi. MHP’ye hainlik edenlerden hesap soracaklarn belirten Köse, Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nu da siyaseti kirletmekle suçlad.

 

Parti il binasnda açklama yapan Fevzi Köse, belediye meclisinin ilk toplant bilmecesinin halen çözülemediini öne sürerek, “Aydn Büyükehir Belediye Meclisi ilk toplants yaplm mdr? Yapldysa görüntülerini paylan dedik ama yok. Büyükehir Belediye Meclisi’nde çok büyük bir ahlâki sknt var. Birçok meclis üyemize bu tür teklifler gitmitir. Özlem Çerçiolu, Aydn’da siyasetin kirlenmesine neden olmutur. Seçmen iradesiyle kazanamad çounluu, ayr bir operasyonla salama yönünde çalmalar yapm ve maalesef siyasi tarihimizde her zaman olduu gibi günümüzde de ihanet edenlerle ibirlii yapmtr. Görümelerde neler teklif ettiini biz bilmiyoruz. Hangi konularda anlald kamuoyu görecek. Zayf karakterli kiiler, her zaman ihanete hazr kiiler vardr. Hainler her zaman vardr, MHP’de de çkmtr. Biz MHP olarak çürükleri içimizden temizleyerek, daha kararl ve daha inançl bir ekilde devam edeceiz. Dürüst ve ilkeli siyaset ana hedefimiz.” dedi.

 

MHP Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Nargiz ise, “Baz arkadalarm gibi bana da belediye meclis toplantsna katlmamam yönünde teklif geldi. smini vermek istemiyorum ama bir arkadamz bana, 'Ben elçiyim, ne isterseniz söyleyin. Eer teklifimizi kabul ederseniz büyüklerimiz sizinle görüecek.' dedi. Ben davasn para uruna satacak bir insan olmadm için görümeyi çok ksa kestim. Turul Ozan ve Hüsamettin Ayaz’n böyle bir teklifi kabul edebilecekleri aklmn ucundan bile geçmedi. O yüzden bana gelen teklifi onlarla paylama gereksinimi dahi duymamtm. Turul Ozan, 22 yllk hem arkadam hem de meslektam. 30 Mart yerel seçimlerinde birlikte mücadele ettiimiz Turul Ozan bana, partimize, davamza ihanet etmitir.” eklinde konutu.

Keywords: Aydn, Büyükehir Belediyesi, MHP, Fevzi Köse, hainlik suçlamas

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..