milivolt electronics world news Aydn_basn_meselelerini_konumak_iin_biraraya_geldi-didimhaber.net
24-04-2014

Aydn basn meselelerini konumak iin biraraya geldi

Aydn_basn_meselelerini_konumak_iin_biraraya_geldi

AYDIN - 24.04.2014 16:09 Perembe

 

Basn Yayn ve Enformasyon Mula l Müdürlüü’nün düzenledii “Yerel Medya Bulumas” Aydn’da yapld. ehrin yerel basn organlarnn sahipleri, çalanlar ve medya sektöründe yer alanlarn katld toplantda yerel basn görüüldü. Toplantda konuan Aydn Valisi Erol Ayyldz, özellikle haber almada yaanan skntlar konusunda ilgili kurum yetkililerinin teknik bilgi vermesinde bir problem olmadn söyledi. Her zaman yerel basnn yannda olduunu ve olmaya devam edeceini belirten Ayyldz, her eline kalem kât alann da gazeteci olamayacan, belirleyici kurallar bulunmas, sektördeki dernek ve cemiyetlerin de bunda etkili olmas gerektiini söyledi.

 

Vali Ayyldz, konumasnda unlar kaydetti: “Bu tür toplantlar, basn ilkeleri dorultusunda toplumun, bir anlamda dördüncü kuvvet oluturan medya sektörünün daha iyi hale gelmesi için bununla ilgili ne yaplabilirin ve sektördeki problemleri çözmeye vesile olacaktr. Yeni bir bak açs ortaya koyma açsndan da bu tür toplantlar faydal olacaktr. Sektörel bazda basn kendine ne kadar deer verirse bakalar da size o kadar deer verir. Sektör normlara, kurallara kavuturulmal ve kurumsal yap oluturulmal. Medya sektörü, kendi alanna sahip çkmal. Yerel basnn ben de yanndaym. Beni de eletirebilirsiniz. Biz her eyi biliyoruz demiyoruz, böyle bir ey de söz konusu deil. Baz eyleri yerel medyadan öreniyoruz. Yerel medyann varl önemli ama bu varln güzel meyveler vermesi sizlerin elinde. Bizler size yardmc olmaya hazrz. Basnn bilgilendirilmesi konusunda kurum müdürlerimize gerekli bilgiyi verdim. Basna teknik bilgi verebilirler, bunda sknt yok. Eer problemler çözülmezse her zaman yardmc olmaya hazrz.”

 

Aydn basnnn toplantya gösterdii ilgiden mutlu odluunu belirten Basn Yayn ve Enformasyon Mula l Müdürü Cavit Okur ise her türlü skntlarn dinlemeye ve gerekli yerlere aktarmaya hazr olduklarn söyledi. Basn çalanlarnn haklar ve Sar Basn Kart'yla ilgili sorular da cevaplayan Okur, "Sektörümüzde problemleri bize ulatrmanz durumunda, biz de gerekli giriimlerde bulunarak sorunun çözümü için elimizden geleni yaparz. Ayrca basnla ilgili bilgilendirme ve eitim seminerleri de düzenleyebiliriz." dedi. Toplantya Aydn ve ilçelerinde yayn yapan yerel medya sahipleri, çalanlar, haber ajanslar muhabirleri, Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei Bakan Mehmet Aydn ve Aydn Gazeteciler Cemiyeti Bakan Suat Deniz de katld.

Keywords: Aydn, basn mensuplar, Vali Erol Ayyldz

 

 

OSMAN AKÇAY |

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..