milivolt electronics world news ankaya'da_ayrtran,_tekiletiren_birisi_olmamas_lazm-didimhaber.net
08-07-2014

ankaya'da ayrtran, tekiletiren birisi olmamas lazm

ankaya'da_ayrtran,_tekiletiren_birisi_olmamas_lazm

AYDIN - 08.07.2014 10:26:42


Cumhurbakan aday Ekmeleddin hsanolu, Çankaya’ya huzuru getirecek bir insann seçilmesi gerektiini vurgulayarak," Ayrtran ve ötekiletiren birisi olmamas lazm. Çankaya’da krize mahal yoktur kavgaya, gerginlie mahal yoktur. Böyle olursa bunlarn faturas memleketimize çok pahalya mal olur.” dedi.

 

Ekmeleddin hsanolu, Aydn'da Adnan Menderes’in köyü Çakrbeyli’yi ziyaret etti. Demokrasi ehidi Adnan Menderes’in memleketini demokrasiye inanan herkesin ziyaret etmesi gerektii, demokrasi adna buralardan alnacak çok eyler olduunu belirten hsanolu, “Demokrasiye inanan herkes için buraya gelmesi demokrasi için farzdr. Buraya gelmek demokrat olmak isteyen herkese farzdr. Biz bunu yerine getirmenin mutluluu içerisindeyiz.” diye konutu.

 Ekmeleddin hsanolu, Çakrbeyli’de

Yaplacak cumhurbakanl seçiminde herkesten destek ve dua beklediini, ayrtran deil, birletiren birisi olacan ifade eden hsanolu, “Cumhurbakann, 76 milyon insannn arasnda ayrlk gayrlk gütmeyen, tefrika etmeyen, ztlamayan ötekiletirmeyen cepheletirmeyen birisini seçmemiz lazm. ki üç kii seçemeyeceksiniz. Bu parti ile ilgili deil. Biz burada 60 yl önce temeli atlan demokrasinin mealesini daha ileri götürmek istiyoruz. Parlamenter sistemimizi daha salam çalr bir hale getirmeye çalyoruz. Devlet kurumlar arasnda daha lml çalmalarn olmasn istiyoruz. Türkiye’de devletin herkesi kucaklayan, herkese efkat gösteren alaka gösteren kimseye kar sopa kullanmayan bilakis herkese kar bir müfik baba ilgisiyle bakan bir devlet reisi seçmeniz lazm. Sizin oylarnza talibim, sizin desteinizden eminim. Çünkü siz Çankaya’ya huzuru getirecek bir insan seçeceksiniz. Türkiye’nin uluslararas itibarn yükseltecek birisini getireceksiniz. Türkiye’de bölünmeyi ayrtrmay önleyecek birisini isteyeceksiniz. Türkiye ilk defa oylarnzla seçilecek bir cumhurbakann yüzde 60 alsa, almad oylardan da sorumlu olmas lazm. Onlarn da temsilcisi olmas lazm. Ayrtran ve ötekiletiren birisi olmamas lazm. Çankaya’da krize mahal yoktur kavgaya, gerginlie mahal yoktur. Böyle olursa bunlarn faturas memleketimize çok pahalya mal olur. Biz bunlarn örneklerini yaadk bir daha yaamak istemiyoruz. Sizin desteinize, oylarnza dualarna talibim. Allah bu millete zeval vermesin.” eklinde konutu.

 Ekmeleddin hsanolu, Çakrbeyli’de

Liderler arasndaki tartmalara girmeyeceini de belirten hsanolu öyle konutu: “Esas bence her eyden önce burada olup Menderes hakknda konumamak. Türkiye’de demokrasi mücadelesi burada balamtr. Türkiye’de siyasette yüksek seviye burada balamtr. Biz buradan çok ders alabiliriz. Beyefendilii, çelebilii ve tartmalarn adabn Mendereslere bakalm, o dönemin politikaclarna bakalm, onlardan alacam büyük bir ders var.”

 Ekmeleddin hsanolu, Çakrbeyli’de

Ekmeleddin ihsanolu, Msr’da Sisi’nin askeri darbesine darbe diyemedii eletirilerine de,"Onlarn hepsi buharlat. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakan darbeci Sisi’ye tebrik mektubu göndermitir. Mesele bitmitir. Bu tartma bitmitir.” dedi.

 Ekmeleddin hsanolu, Çakrbeyli’de

Daha sonra Çakrbeyli Muhtar Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyetle muhtarla geçen hsanolu, burada Adnan Menderes ve ailesinin fotoraflarna bakt. Bir süre muhtardan bilgi alan hsanolu, daha sonra Demokrasi Çnar’nn altnda köylülerle sohbet etti.

Keywords: Aydn, Ekmeleddin hsanolu, Cumhurbakanl 

 

 

OSMAN AKÇAY | 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..