milivolt electronics world news TKDK_turizmcilerden_proje_bekliyor-didimhaber.net
10-07-2014

TKDK turizmcilerden proje bekliyor

TKDK_turizmcilerden_proje_bekliyor

AYDIN - 10.07.2014 14:39:03 Perembe


Tarm ve Krsal Kalknma Destekleme Kurumu (TKDK) Aydn l Koordinatörü Erhan Çiftçi, kurum olarak su park, hal saha, yüzme havuzu, paintball, trmanma platformu, daclk, safari, at binicilii, rafting, sportif aktivite, doa gezisi, iç sularda özellikle spor ve rekreasyon amaçl balk avlama, kamp alanlar gibi benzeri alanlarda proje gelitirenlere 15 bin ile 500 bin euro arasnda, yüzde 50 geri ödemesiz hibe destei verdiklerini söyledi. Yatrmclar beklediklerini belirten Çiftçi, “Aydn’n hakettii noktaya gelebilmesi için daha çok yatrm yapmalyz.” dedi.

 

TKDK l Koordinatörü Çiftçi, krsal turizm program dorultusunda krsal alanlarda yaplacak turizme dönük yatrmlara hibe yoluyla destek verdiklerini belirterek, “Krsal turizm faaliyetleri kapsamnda yaplacak turistlik açk alan aktiviteleri için açk yüzme havuzu inas, da bisikleti gezi alanlar inas, rafting parkuru inas, doa yürüyüleri parkuru inas, go-kart pisti, hobi bahçeleri ve tarla içi yollarn inas ya da düzenlenmesi, paintball tesislerinin inas, hal saha tesisi inas gibi yapm ileri ve düzenlemelere yönelik yatrmlarla at bakm ve binicilik, balk avlama, havuz filtreleme ve dezenfeksiyon, bisiklet kullanm ve tamiri, paintball, trmanma platformu, daclk, hal saha, akuapark, safari, bahçe bakm ve düzenlemesi için inaat yapm, mevcut iletmelerin modernizasyonu, danmanlk giderleri, tabela veya pano alm gibi görünürlük harcamalar ve makine-ekipman satn almnda yüzde 50’ye kadar hibe destek ve 500 bin euroya kadar proje kabulü yaplabilecektir. Bu ve benzeri alanlarda proje gelitiren yatrmclar ayrca KDV, ÖTV, Gelir, Kurumlar ve Gümrük vergilerinden de muaf olacak.” eklinde konutu.

 

Aydn’n bu tarz tesislere ihtiyac olduunu söyleyen Erhan Çiftçi, “Aydn’n gelimesine ve krsal alanlarn deer kazanmasna katk salayacak olan IPARD fonlarndan azami derecede faydalanlmas gerekiyor. Bu fonlarn belirlenen yllarda yatrmlar için kullandrlmamas, ülkemiz için fon/döviz kayb anlamna gelmektedir. Bu tedbir kapsamnda projesi olan vatandalarmz, IPARD fonlar sayesinde birçok alanda yatrm yapabilir. Kurumumuza merkez, Bozdoan, Sultanhisar ve Nazilli ilçelerimizde bu tedbir kapsamnda farkl alanlarda proje bavurusu yaplmtr. Krsal turizm kapsamnda farkl alanlarda yaplacak bu tesisler, hem Aydn’n bu tür aktivite alanlarna olan ihtiyacn giderecek hem de ilimizde turizm sektörünün gelimesinde büyük rol oynayacak. Ege’nin tüm nadide özelliklerini üzerinde tayan, doa ve kültür mirasn turizm ve eitimle dünyaya sunan güzel ilimiz Aydn’n hakettii noktaya gelebilmesi için daha çok yatrm yapmalyz.” dedi.

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..