milivolt electronics world news Milli_park_ihalesi_Kuadas_Belediyesi'nin-didimhaber.net
11-07-2014

Milli park ihalesi Kuadas Belediyesi'nin

Milli_park_ihalesi_Kuadas_Belediyesi'nin

AYDIN - 11.07.2014 17:43:51 Cuma


Dilek Yarmadas ve Büyük Menderes Deltas Milli Park içindeki iletmeler, plajlar ve ziyaretçi merkezi'nin iletilmesi ihalelerini Kuadas Belediyesi kazand. ki bölümde, iki gün üst üste yaplan ihalelere, belediye meclisinden oybirliiyle yetki alan Belediye Bakan Özer Kayal katld. Doa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüü'nün Manisa’daki binasnda 9 Temmuz 2014 günü yaplan ilk bölüm ihaleye be firma katld. Aydnlk ve çmeler koylarndaki kr gazinosu, büfe ve plaj faaliyetlerini kapsayan ihaleyi, 1 milyon 50 bin lira veren Kuadas Belediyesi ald. kinci gün dört firmann katld ihale ise Karasu Koyu, Kavaklburun Koyu'ndaki kr gazinosu, büfe, plaj faaliyetlerini ve Doanbey Köyü Ziyaretçi Tantm Merkezi'nin iletmeciliini kapsayan ihaleyi de yine Kuadas Belediyesi, 526 bin liraya ald.

Kuadas 

Barndrd bitki örtüsü, doal güzellikleri ve bölgenin oksijen deposu konumundaki Dilek Yarmadas ve Büyük Menderes Deltas Milli Park’nn Kuadas için çok büyük önem tadn belirten Bakan Kayal, ihaleleri almaktan mutlu olduklarn söyledi: “Kuadas yeniden bir dirili yayor. Davutlar ve Güzelçaml beldelerinin de katlmyla büyüyen, snrlar genileyen Kuadas’nn her deerine sahip çkmak zorundayz. Milli park, bu anlamda en önemli deerlerimizden biri. Kuadas’na, turizme yakr bir konuma getirilmeli. Oradaki herhangi bir olumsuzluun, yaanacak skntnn faturas, bata Kuadas olmak üzere tüm ülkeye kesilir. Bunun bilinciyle ihaleye katldk. Ylda yüz binlerce binlerce kiinin piknik yapt, gezdii, solukland milli park belediyemiz iletecek, koruyup kollayacak. haleye girmeden önce kaymakammz, turizmcilerimiz, acentelerimiz, sivil toplum örgütlerimizin temsilcileriyle konutuk, hepsinin tam desteini aldk. Turizm ve Kuadas için bu ihaleye girdik ve Kuadas’na kazandrdk.” dedi.

 

Giri ücreti Milli Parklar Genel Müdürlüü'nce alnan Dilek Yarmadas ve Büyük Menderes Deltas Milli Park, Kuadas Belediyesi tarafndan 31 Aralk 2018 tarihine kadar iletilecek.

 

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..