milivolt electronics world news Didim_Belediyesi_Mahalle_yiletirme_almalarna_Balad-didimhaber.net
12-07-2014

Didim Belediyesi Mahalle yiletirme almalarna Balad

Didim_Belediyesi_Mahalle_yiletirme_almalarna_Balad

Didim Belediyesi iyiletirme çalmalar kapsamnda pilot mahalle olarak seçilen  Efeler Mahallesinde Belediye Bakanmz A.Deniz ATABAY ekibiyle birlikte basnnda davet edildii  bilgilendirmenin ardndan çalmalara hz verdi. Didim Belediye Bakan A. Deniz Atabay; Belediye Fen leri, Temizlik leri ve Park Bahçeler Müdürlüünün belirlenecek mahallelere ayn anda girerek bütünsel bir çalma göstereceini ifade etti.
DSC07573
nceleme çalmalarna Belediye Bakan A. Deniz ATABAY,Belediye Bakan Yardmcs Ercan Atasoy, Belediye Meclisi Üyeleri, Efeler Mahallesi Muhtar Mehmet Emin Öztürk ve belediyenin birim amirleri katld. Belediye Bakan Atabay, Didim’de mahallelerin çok geni bir alana yayl olduunu ve çok bo alann olduunu söyledi.Çalmalara Efeler Mahallesinden baladklarn ifade eden Bakanmz “Mahallelerde vatandan güncel hayatndaki rahatszl giderecek, görsel kirlilii ortadan kaldracaz. Mahalledeki çöp konteynrlar, yollarn kirlilii,düzensizlik ve inaatlarn bakmszl gibi sorunlar tespit edip ortadan kaldrmak için çalmalar yapacaz. Belediyenin temizlik ileri, fen ileri ve park bahçeler müdürlüklerinin hepsi ayn anda çalacaklar. Belediyenin sahada çalan bütün birimleri ortak çalarak, bir mahalleyi bitirmeden çkmayacak” dedi. Ayrca Bakanmz Deniz Atabay, 12 metreden büyük yol ve 4 dönümden büyük parklar Büyükehir’e aktaracaklarn belirtti. Ksacas mahallelerimizde güncel yaanty zorlayan görsellii düzenleyeceklerini bildirdi.
   ÇAMLIK VE EFELER MAHALLESNE AYRI PAZARYER
DSC07581   Belediye Bakanmz A.Deniz Atabay  mahallelerde pazar yeri ihtiyac olduunu söyleyerek, ilk tercihlerinin Efeler ve Çamlk Mahallelerine ortak bir Pazaryeri yapmak olduunu, ancak efeler mahallesinin çok büyük olmasndan dolay yer tespiti yapp Efeler ve Çamlk Mahallesine ayr özel Pazaryerleri yapacaklarn kaydetti.
 
 
didim.bel.tr
   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..