milivolt electronics world news ncirliova_Belediye_Bakan_Kale_yolsuzluk_iddialarn_aklad-didimhaber.net
21-07-2014

ncirliova Belediye Bakan Kale yolsuzluk iddialarn aklad

ncirliova_Belediye_Bakan_Kale_yolsuzluk_iddialarn_aklad

AYDIN - 21.07.2014 11:59:55 Pazartesi

 

Aydn'n ncirliova Belediye Bakan Gürat Kale, görevi devraldktan sonra yolsuzluk ve usulsüzlük tespit ettikleri yedi dosyay savcla verdiklerini söyledi. Kültür Park’taki iftarda konuan Kale, önceki dönemle ilgili açklamalarda bulundu.

Bakan Kale, içiler ve yolsuzluk iddialaryla ilgili çalmalar yaptklarn belirterek, “Listede taeron firma personeli olarak 98 kiinin adnn olduunu gördüm. Hepsinin nerelerde çaltn tespit ettik. Sonuçta 89 kiinin ibanda olduunu gördük. Dokuz kiinin bir ksmnn hiç ofise uramadn, bazlarnn da zaman zaman göründüünü, iki kiininse sonradan kendilerinin belediye kaytlarnda olduklarn farkettiini, esasnda ie alndklarndan dahi haberleri olmadn tespit ettik. Puantaj tespitiyle iba yapmayanlarn ücretlerinin ve maa tahakkuklarnn ödenmemesini istedim. Kadroda olanlar da kurumdaydlar ama mesai saatlerinde keyfi bir uygulama olduunu örendik. Bizim i ahlâkmz, mesai kaçta balyorsa amir o saatte gelmeli ki içi, memur da gelsin. Bugün bunu saladk, disiplinli bir çalma dönemi balad.” dedi.

Yolsuzluk ve usulsüzlük iddialaryla ilgili inceledikleri yedi dosyay savcla teslim ettiklerini vurgulayan Gürat Kale, "Toplam para miktar önemli deil, kamunun bir liras dahi önemli ama genel olarak söylemek gerekirse yedi dosyann tamam 1 milyon lira. Bu dosyalarda yedi ayr konuda çok ciddi, usulsüzlük, zimmet, yolsuzluk intiba veren delillere ulatk. Tabii ki ben ne hakimim ne savcym. Sadece idareci olarak yaplan ilemlerin doru olmadn tespitle durumu gecikmeden cumhuriyet savclna intikal ettirdik. Konu bundan sonra adalettedir. Adalet gerekli aratrmay, soruturmay, incelemeyi yaptktan sonra ilgililer hakknda gerekeni yapacaktr. Ben spekülasyon peinde deilim, yetimin hakknn peindeyim." eklinde konutu.

ncirliova Belediyesi’nin borcunun 13 milyon lira olduunu ve geçen dönemlerden kaldn belirten Bakan Kale, “Bunun 3,5 milyon liras piyasaya olan borç, 9,5 milyon liras borç kamuya, devlete ait olan birikmi borçlar. Bunlarn ödenmesi, gelire bal olarak gerçekletirilecek. Devlete olan borçlarmz, ller Bankas gelirlerimizden kesilmektedir. Borçlar ödenecek.” dedi.

ftara Bakan yardmclar, Baki Aslanta, Mustafa Dinçer ve Yalçn Sar da katld.

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..