milivolt electronics world news Soylu_hsanolu'nu_sve_aksna,_Kldarolu'nu_Tipitip'e_benzetti-didimhaber.net
31-07-2014

Soylu hsanolu'nu sve aksna, Kldarolu'nu Tipitip'e benzetti

Soylu_hsanolu'nu_sve_aksna,_Kldarolu'nu_Tipitip'e_benzetti

AYDIN - 31.07.2014 15:05:44 Perembe


Aydn’da il binasnda partilileriyle biraraya gelen AK Parti Genel Bakan Yardmcs Süleyman Soylu, siyasi rakipleri ve cumhurbakan aday Ekmeleddin hsanolu’na hakarete varan eletirilerde bulundu. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu’nu, bir karikatür tiplemesi olan Tipitip’e, MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’yi akl sal yerinde olmayan ve tozutan kiiye, hsanolu’nu sveç çaksna, cumhurbakan aday Selahattin Demirta’ ise krmz balkl kz yemeye çalan kurda benzetti. Sözde paralel yaplanmann kökünü kazyacaklarn belirten Soylu, “Biz CHP ve MHP ile demokrasi mücadelesi veririz, meru görürüz, bunu doru da görürüz ama ipi bakalarnn elinde olanlarla, siyaseti gölge boksu gibi yapanlarla bir demokrasi mücadelesi vermeyiz. Biz onlar tasfiye ederiz. Bu kadar basit. Biz de bugün bunun muamelesini gerçekletiriyoruz. Bu kadar basit. Hukuk devleti, hukukun üstünlüü içerisinde gerçekletirmeye devam edeceiz.” dedi.

 

Cumhurbakan seçimi çalmalar için Aydn’a gelen Soylu AK Parti l Bakan Sadk Atay, milletvekilleri ve dier partililerce karland. Burada yapt konumada, cumhurbakan aday ve Babakan Recep Tayyip Erdoan için çallmasn istedi: "Herkesin ne yaptn biliyoruz. 10 Austos, halkn verecei kararn akabinde yeni bir anlay getirecektir. Cumhurun devleti olacak, yani halkn devleti olacak. Devletin milleti hizmetkâr gördüü deil, tam tersi devletin milleti efendi gördüü, milletin devleti hizmetkâr gördüü anlay olacak. Cumhurbakan seçimi de halkn yllardan beri kendisini idare etmeye çalanlara, halkn içerisine olmadan halk yönetmeye çalanlara, yani vesayet sistemine galibiyetinin zirvesidir, ahikasdr, nirvanasdr ve en üst noktasdr. Türkiye, her cumhurbakan seçimi öncesi maalesef krizlerle kar karya kalmtr. Krizler, vesayet sisteminin güçlenmesine sebebiyet tekil etmitir, yani devlet halktan koparlm, bir devlet millet kavgas sürekli olarak balatlmtr. Onun için 10 Austos, bir devlet millet muhabbetinin balangcdr. Sadece bir cumhurbakan seçimi deil, devlet millet muhabbetidir. Sadece Recep Tayyip Erdoan cumhurbakan olmayacaktr; Erturul Gazi, Osman Gazi, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet Han, Abdülhamit, Abdülmecit, Atatürk’ün hayalleri cumhurbakan olacaktr. Menderes cumhurbakan olacaktr, Özal cumhurbakan olacaktr, Erbakan cumhurbakan olacaktr. Bu memlekette, bu memlekete hizmet etmek isteyen herkes cumhurbakan olacaktr. Cumhurbakan seçimi, halkn vesayete galip geldii takdr. Zafer takdr, yani yllardan beri her cumhurbakan çeçimi öncesi vesayet biraz büyüdü, milleti iktidardan uzaklatrd. ktidar olundu, muktedir olunamad. Muktedir vesayet oldu. 10 Austos milletin vesayete, faiz lobisine, kurulan tuzaklara, darbecilere darbesidir. 10 Austos, tam bamszlk ve egemenlikle bulumadr.”

 

Cumhurbakan aday Ekmeleddin hsanolu’nu, içinde cmbz ve gazoz kapa açaca da bulunan sveç çaksna benzeten Genel Bakan Yardmcs Soylu, “Dününü bilmediimiz, bugününden çok haberdar olmadmz ve yarnndan bir ekilde hangi kararlar alaca. hangi tercihlerde bulunaca konusunda destekleyen siyasi partilerin bile emin olamadklar bir cumhurbakan aday. sveç çaks gibi bir adam. Sabah bir numara, öle bir numara, akam bir numara. sveç çaksnn içinden cmbz bile çkyor, herey çkyor. Gazoz kapa açaca bile çkyor. sveç çaks gibi bir adam. Üstü kavak, alt ihane. Menderes’in mezarna gidince sahte gözyalar döküyor ama oradan çkta Menderes’in cellad nönü’yü övüyor. Tam sveç çaks. Be gün sonrasn, on gün sonrasn göremeyen, bizim büyük hayallerimizi, hedeflerimizi, ideallerimizi nasl görecek? Ekmeleddin hsanolu, cici insanlarn cici çocuu. O hiçbir eye karmyor. Her gün türbe mezar ziyaret edecek. Tetikçileri Klçdarolu ve Bahçeli, Sayn Babakan’a sürekli olarak hakaret edecekler ve iftira edecekler. Sonra da diyecekler ki, 'Tayyip Erdoan, Türkiye’yi geriyor.' Cumhurbakan aday çkarmsnz, adam binbir surat; sabah bir, öle bir, akam bir baka.” dedi.

 

Klçdarolu ve Bahçeli’nin, Babakan Erdoan'a devaml hakaret ettiini belirten Süleyman Soylu, “Eskiden bir sakz vard, Tipitip. çinden karikatür çkard. Adam Tipitip Kemal. Sabah akam karikatür gibi, anlamak mümkün deil. Bunlarn siyasi ciddiyetleri yoktur. Hepsinin akortlar bozulmutur. Ne söyledikleri, ne yaptklar bir ekilde birbirleriyle uyumlu deildir. Devlet Bahçeli, anlyorum, çevreci deilsin ama nükleer santrale karsn, Marmaray’a karsn, ehir hastanelerine karsn. Yav be birader, Tayyip Erdoan üç tane gol atyor, bundan niye rahatsz oluyorsun? Allah akl sal versin. Biz dua ederken böyle deriz, Allah ekl sal versin. Allah bu adama akl sal versin, anlalan iyice tozuttu. Bunu ciddiye almamak lazm. Bir siyasi parti liderinin, bu kadar kendini kaybedip bu kadar kendinden geçip ya yani ilacna, yemeine bir ey kartryorlar, Tayyip Erdoan adn duyunca kendinden geçiyor. Ben bunlar söyledim ya, onun bir iki tane eksik akll yardmcs var, yarn öbür gün her türlü hakareti bize ediverirler." eklinde konutu.

 

MHP ve CHP’lilere de seslenen Soylu, “u anda ibirlikçilik yaptklar, kolkola yürüdükleri paraleller, yeni Türkiye’de yeni Türkiye’nin ve insanlarmzn huzurunu ortadan kaldrmann hesabn yapmaktadrlar. Cumhurbakan seçimi, bizim paralellerin kökünü kazma irademizin en önemli geçi güzergâh olacaktr. Biz irademizi ortaya koyuyoruz. Aldmz yüzde 45,5 oy, onlar girmek istedikleri siyaset sahnesinden tasfiye etmitir. imdi baka bir tasfiye süreci vardr. Devlete szmak istedikleri her noktadan tasfiye edileceklerdir.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..