milivolt electronics world news
   Asuman_ORHANAsuman_ORHAN
15-11-2013
Hzon!!!

‘Yazmaya baladn an her eyden yazar, herkesten bahsedersin’ demitin.  Yaklak 8 yldr neredeyse bahsetmediim, burnumu sokmadm konu, yazmadm kii kalmad. Yazdm her yazm içime sindi. Bir tek seni yazdm, sana dair yazdm yazlar içime sinmedi. Seni yazamadm fark ettim.

Çünkü seni kaybettikten sonra çok fazla duygu karmaas yaadm. Tüm duygularm bir birine çok fazla kartlar. Özlem, kzgnlk, öfke, pimanlklar, kekeler, isyanlar, sevgi, hüzün vs…  En çok özlemin ar bast. Dier duygularm tüm benliimle bastrmaya çaltm. Sanrm çounluklada baardm. Fakat itiraf etmeliyim ki hayatmn her annda yokluunu hissediyorum. Yokluunu hissettiim her an da kendimi çok yalnz hissediyorum. Hatta öyle bir hal alyor ki bazen o yalnzln içinde boulacak gibi oluyorum.

Sen gittikten sonra hayatma birçok insan girdi ve çkt. Kimi gelileriyle sevindirdi kimi de gidileriyle. Tersinin de olduu anlar olmad deil. Birçok an biriktirdim ac tatl. Birçok hata yaptm.  Yeri geldi kirlendiimi hissettim.  Kalbimde kötülüe yer olmamasn isterdin, kin nefret senden uzak olsun derdin. u an hepsi bir bir yapyor üzerime. Sanrm insan olmaya baladm…

Sen ve ben hiç kimsenin inanmad, kabul etmedii o eyi baarmtk. Bir kz ve bir erkek dostluunu en iyi yaayanlardan birileri de biz olduk. Beraber gülüp alamann tadn yaadk. Ayn sorular sorup farkl cevaplar bulsak bile ayn nokta da bulumay bildik. Farkl kiilere atan kalplerimizi, içimizde kopan frtnalar, duygu karmaalarn, isyanlar beraber yaardk. Bir birimize destek olur, birbirimizi cesaretlendirirdik. En çok da birbirimizi korurduk. En deli srlar paylardk. Bir araya geldiimizde kimseyi umursamadk. Hayat en del yaayan kiilerdik. Ufak eylerden dibine kadar mutlu olmay bilirdik. Kahkahalarmz tüm evrene yaylrd, tpk sessiz gözyalarmz gibi…

Kirlenen dünya ya, kirlenen insanlara arrdk. Onlar gibi olmaktan korkardk. Biz varz derdik. Dokunduumuz her eyi herkesi güzelletirir temizleriz derdik.

Ve sen gittin. Erken mi pes ettin bilmem. Ama bildiim bir ey var ki keke senin kadar cesaretli olabilseydim.  Zaman orada nasl geçiyor bilmiyorum ama burada çok hzl geçiyor.

nsan yapmam dedii, knad her eyi yapyor. Direnilerim çounlukla çaba göstermiyor. Eskiden her ey hatta tüm ayplar gizli yaanrken imdi açk ve net ekilde yaanyor. Kimse kimseden çekinip utanmyor. Utanma duygusu kalmam ki… Her ey yalanken gittikçe daha yalan oluyor.  Doru çok nadir gösteriyor kendini… Güzellik desen pek nadir, samimiyet bir o kadar uzak…

Çou kiinin yapmay bildii en iyi ey kaçmak! Karna alp konusan sanrsn ki dünyann en cesur, en dürüst insan o. Birilerinden ya d bir eylerden kaçanlar gördüümde acyorum onlara. Çünkü kendilerinden kaçtklarnn farknda deiller. Dürüstlükten, cesaretten samimiyetten çok uzaklar. Ksaca kendilerine uzaklar. Önceleri bu tarz insanlara kzardm. Artk kzamyorum onlar için yapabileceim bir ey yok. Kendinden kaçan, kendine yalan söyleyen insandan nasl fayda beklersin ki? te bu yüzden onlar adna üzülüyor ve onlara acyorum.

Yalanlar diz boyunu da am durumda. Doru yok kimsede. Herkes senarist herkes yazar. Kurgular alm ban gidiyor. Aslnda kimse senin içinden neler geçtiini bilmiyor. Bildiklerini zannedip , kurgular kurup oyunlar oynuyorlar. Yalan oyunlar…  Sen her ne yaparsan yap seninle ilgili kafalarnda ki o düünceleri deitiremiyorsun. Oyunlara dahil olmak istemeyip kaçsan bile bir girdap gibi seni içine çekebiliyorlar. Bazen de bile bile sen de o oyuna dahil  oluyorsun.

Karna geçip ahkam kesip konumay çok iyi biliyorlar. Hatta kimisi çok zeki ve süper oyuncu... Hemen inanyorsun onlara. Bir dost bir arkada buldum diyorsun. Art niyetlerini er veya geç anlyorsun.  Anladnda tiksiniyorsun onlardan fakat bir türlü anlatamyorsun bunu onlara. Anlamak gibi bir niyetleri de yok.  Sözüm ona çok geni ve aydnlar bana kalrsa da cahilin önde gidenleri.  Zavall yaratklar…

Ama bir ey yapamyorsun. Çünkü farkl ekillerde, farkl klklarda, farkl tiplerde çkyorlar karna. nanmayp o girdaptan kaçtnda sorun yok. Kaçamayp o girdaba kapldnda senden birçok ey  gidiyor.

Kimseye kzma, küsme,

Kimseyi istememe sevmeme lüksünü sana vermiyorlar.

Hep kendileri hakl ve her eyin en iyisini ve en dorusunu kendileri biliyorlar.

Sende öyle kalyorsun; ypranm ve üzgün…

Samimiyetsiz samimiyet o kadar fazla ki bazen bende kendimi öyle hissediyorum.

Sen olsan yanmda her ey daha kolay olurdu benim için. Senden bir tane daha yaratmaya çaltm çok kii oldu, srf bu yüzden bile yaralanmlm oldu fakat hiç biri sen olamad. Çünkü hiç biri sen deil senin kadar temiz deil. Çou o kadar irenç olabiliyor ki sana farkl yaktrmalar bile yapmaya çalyorlar.

Kiilerde güzel bir iz brakmann ne anlama geldiini bile bilmiyorlar.

te bu anlarda seni daha çok özlüyor ve kendimi daha çok yalnz hissediyorum.

En büyük özlemimsin Yakamozum, hayatmda en temiz kalan kiisin.

Ama sensizlik çok ar!!

Hüzün Kokulun.

Huzon!!!   
DER YAZILARI

Sadece_Sevimek_stiyorum_Sevgilim!
Ya_Her_ey_in_Ge_Kalrsam?
Gk_Grltl_Gneli_Hava...
Ben_Her_Bayram_Byle_Olurum!
Asi_renci_Asuman!
Kzgnln_ve_fkenin_Yansmas
Hzon!!!
pelim_mi?
Kadn_+_Ak_=_Erkek_vs..
Kzarm_Tuzlu_Ekmek
Kaybettim!
Buras_Farkl_Bir_Dnya
Tatile_htiyacm_Var


TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..