milivolt electronics world news
   Merve_ARASMerve_ARAS
18-12-2013
Meleklerin Gc ve Edebiyat

 

Son zamanlarda insanlar mutlu olmak için çeitli ritüellerle ilgilenmekte, yaklak 6 aydr takip ettiim “Meleklerin Gücü”adl kitap bu ritüellerden birisi. Tesadüfen bir TV kanalnda rastladm kitabn yazar, kendisi ayn zamanda meleklerle iletiim uzmandr, açkças beni de çok etkilemiti. lk i kitabn almak oldu tabii ama ilk kitap yerine ikinci kitabn almm, yine de ilgiyle 80 sayfa okuyabildim çünkü artk yaptklar eitimleri anlatmaya balamt.

  Internet sayfalarndan da takip etmeye baladm. Ayn ekilde sosyal medyada da tabii ki. Kitab ksaca anlatmak gerekirse, ba meleklerle birlikte yüzlerce melein olduunu ve bizim her skntmzda onlardan yardm alabileceimizi, yol göstermelerini isteyebileceimizi anlatyor. Tabii bunlar sadece okumakla olmuyormu, çeitli ehirlerde etkinliklerde düzenleniyor, konumalar yaplyor. 

Dünya genelindeki gidiata baktmzda insanlarn böyle ritüellere ihtiyac olduu apaçk ortada. Her eyi takibe aldktan sonra meraklaKbrsta da bir eitim olur mu diye beklemeye baladm ve geçtiimiz günlerde Kbrs'ta eitim verdiler. Duyuruyu ilk okuduumda hemen telefona sarlp bilgi almak istedim; o an ki heyecanm da gayet cokuluydu ancak telefonu kapattmda ayn eyi söyleyemeyeceim çünkü iki günlük eitimin bedeli 800 TL idi.

 imdi bu noktada insan birçok eyi sorguluyor tabii. nsanlarn mutluluk alannda sefilleri oynad bir dönemde maddi kazanc da bertaraf etmeyen sevgili yazarmz ve ekibini alkladktan sonra edebiyat deeri olan kitaplarn hayatmza katt deeri, mutluluu, kocaman dünyay, üstelik bunun için de fahi rakamlarn istenmedii gerçeiyle bir kez ve bir kez daha yüzletim. Mutlu olmak için soyut kavramlarn gücünü gözard etmeyeceim ancak bunun bizim elimizde olduu gerçeini de inkar etmemeliyiz. Alacamz kararlar, bak açmzn gelimesi hatta baka bir dünyada yaadnz hissine kaplmak için kitap okumak en güzel yoldur. 

u an okumakta olduum kitap size gerçekten tavsiye edebileceim bir deere sahip. Kitabmzn ad “Akll Yaama Sanat”, yazarmz Baltasar Graciẚn. kitapla ilgili söyleyebileceim tek ey, her yeni yanzda tekrar tekrar okuyabileceiniz bir kitap ve lütfen özümseyerek okuyun. Hayatnza etkisi çok olacaktr. Esenlikler… 

Meleklerin_Gucu_ve_Edebiyat   
DER YAZILARI

Bunu_Bana_Bir_ocuk_Yazdrd
Meleklerin_Gc_ve_Edebiyat


TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..