milivolt electronics world news
   Asuman_ORHANAsuman_ORHAN
04-11-2013
Tatile htiyacm Var

Facebook ve twitter gibi sosyal alardan sklm durumdaym. Yok denizdeyim, yok yayladaym, yok urada yemekteyim yok burada içmekteyim, orda kudurmakta u kenarda dinlenmekteyim gibi durum güncellemelerinden ve fotoraflardan skldm…

 

Yeni i yerimde bir ylm doldurmadm için ne yazk ki bu yl senelik izin kullanamyorum. Oysa ne stresli ne skntl bir dönem geçirdim.  Tam bunlar bitti rahatladk sakiniz derken yaz geldi, arlda üzerime çöktü. Önce tatili çok aramazken bu yl gerçek anlamda ihtiyacm olduunu düünüyorum fakat elden ne gelir…

 

Rutin bir hayattan nefret eden ben bildiiniz rutine baladm her eyi. Ev i aras mekik dokumalar, hafta da bir ya da iki dar  çkmalar, bol kitap, bol internet skmaya balad. Sinema nerdeyse hayatmdan çkt, konser hak getire.  Arkadalarda tatilde puuff skntnn dibine vurdum.

 

Önce öyle deildim ne güzel zamanla yarrdm. Evim,  odam, yatam gün boyu gözümde tüterdi. Onlara kavutuum an dünyann en mutlu insan ben olurdum. Yaz nedeniyle iler durgun. Her gün sklmaya mahkumsun. Cann dar çkmak istemiyor eve gidiyorsun bu sefer evde yapacak bir ey yok yatp uyuyorsun. Bazen baskyla bazen ha gayret diyerek dar çkp az enerji alp geliyorsun.ama yetmiyor.

 

Facebook ve twitter gibi sosyal alarda skt bunalt beni. Bilgisayarm sürekli açk olduundan herkes facebooktan çkmadm düünsede daraldm. Hele ki Gezi Park olaylar ve sonras getirdikleri, paylamlar unlar bunlar, hükümetin zrvalklar falan  ooooff barmak istiyorum. Bir de bunun üzerine yazmyorsun deniyor deliriyorum.

Dürüst olmaktan, kozlarm açk oynamaktan skldm. Neden bende bakalar gibi irret olup hayatmn her anlamnda mutluluu yakalayamyorum. Kavgac, drdrc, çekilmez, kendini beenmi,ukala biri olmak için neler vermezdim.

Ak yok mu hayatnda diyorlar bu ruh hali içerisinde onu da barndramyorum. Ya da ak bana göre deil sanrm. Flört dönemleri çok güzel hiçbir ey belli olmazken sonras bela…  Büyünün bozulmamas için flört dönemlerinin uzatlmas ve bir eye balanmadan sonlandrlmas gerekiyor uan için bunu anlam bulunuyorum.  Zor biriyim yok valla deilim. Talepkar mym asla, bencil miyim hiç de bile, anlay ve ho görü dersen dibine kadar, sevgi desen sonsuz ee o zaman ak bana haram. Bu yüzden biri yok mu hayatnda sorusuna uyuz oluyorum. Ben bu kafayla hareket edersem zor olur diyemiyorum.

 

nsanlar anlamaya çalmaktan, erkekleri çözmeye çalmaktan her eyden skldm.

Kelimelerim de benden bamszlar hatta hiç yanma uramyorlar bile diyebilirim. Duygularm okuduunuz üzere kark çorba yannda halt etmi bir nevi duran adam modundaym.

Duruyorum, izliyorum, bekliyorum… zaman denen o zillinin geçmesini bekliyorum.

Tatile_Ihtiyacim_Var   
DER YAZILARI

Sadece_Sevimek_stiyorum_Sevgilim!
Ya_Her_ey_in_Ge_Kalrsam?
Gk_Grltl_Gneli_Hava...
Ben_Her_Bayram_Byle_Olurum!
Asi_renci_Asuman!
Kzgnln_ve_fkenin_Yansmas
Hzon!!!
pelim_mi?
Kadn_+_Ak_=_Erkek_vs..
Kzarm_Tuzlu_Ekmek
Kaybettim!
Buras_Farkl_Bir_Dnya
Tatile_htiyacm_Var


TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..