milivolt electronics world news Didim_Yresel_rnler_Etkinlii-didimhaber.net
23-08-2014

Didim Yresel rnler Etkinlii

Didim_Yresel_rnler_Etkinlii

Didim Belediyesinin katklar ile Didim Cumhuriyet Meydannda  25 Austos’da balayacak ve 8 gün sürecek olan ;  14 Ayr lden gelen isimler ve ürünlerle zenginleen "Memleketten Geldik" Yöresel Ürünler Etkinliinde Trabzon, Antakya, Samsun, Malatya, Kayseri, Konya, Merzifon, Diyarbakr, Balkesir, Gümühane gibi Yöresel ürünlerin l standlarnda , çeitli  yöresel ürün alverii imkan yan sra ; halkmzn özlem duyduu birliktelik ve kardelik duygularn  güçlendirirken  ; farkl kültürlerin bir arada olmas , farkl kültürlerin birbirini tanmas  ve unutulmaya yüz tutmu geleneksel deerlerimizin ön plana çkarlmasna frsat olacaktr. Tüm aile bireylerinin keyif içinde  bir arada olabilmesine frsat veren, etkinlik süresince gelen misafirlerimiz sadece  yöresel ürün zenginliimizi deil, kültürel zenginliimizi de hatrlayacaklar. Ayrca yeni nesiller çocuklarmz, geleneksel beslenmenin ve geleneksel iletiimin de öneminin farkna varacaklardr.

 

Didim Cumhuriyet Meydannda  25 Austos’da balayacak ve 8 gün sürecek olan etkinlik alannda 17:00 – 23:00 saatleri arasnda çeitli yöresel lezzetleri tanmakla birlikte yaklak her gün bir baka yöreye ait geleneksel yemein yapld yemek atölyeleri, etkinlie özel ödüllü yarmalar, interaktif müzikler ve halk danslar ; çocuklar için  geleneksel çizgi kahramanlar  , el sanatlarna özel ovlar , çeitli karikatür ve il fotoraflar sergileri ve ürün tadmlar  ile Belediyemiz el ii kursiyerlerinin, Didim’li üretici hanmlarn el ilerinin, emeklerinin de sergilendii, “ Memleketten Geldik Yöresel Ürünler Etkinlii” hem gözlere, hem gönüllere hitap edecek.

 

1 Eylül 2014 günü son bulacak bu etkinliin son günü ise çok özel olacak. 19. Bar enlii etkinlikleri kapsamnda 1 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 20:00 de Cumhuriyet Meydannda , kendi yöresine ait yemeini yaparak, ayn sofrada paylamak isteyen tüm Didimli hanmlarn katlm göstermeleri ve katklar ile hep birlikte Günein Sofrasn kuracaz. Hanmlarn kendi yöresel yemeklerini de getirerek katlm göstermeleriyle ; ayn masa etrafnda birlikte kurulan “ Günein Sofrasnda ”  ortak kuracamz bar soframzda, ortak anlar edinip, birbirimizin yemeine kültürüne ve geleneine sahip çkacamz “Günein Sofrasn” birlikte, birliktelik içinde kuracaz.

 

Barn, kardeliin ve paylamann keyfini gelecek nesillere, çocuklarmza armaan edeceimiz "Memleketten Geldik" Yöresel Ürünler Etkinliimize ve Günein Sofrasna tüm halkmz davetlidir.

 

 

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..