milivolt electronics world news CHP'li_nce:_CHPde_korku_dzeni_var-didimhaber.net
25-08-2014

CHP'li nce: CHPde korku dzeni var

CHP'li_nce:_CHPde_korku_dzeni_var

CHP genel bakanlna adayln açklayan Muharrem nce, “Korku düzeniyle iler yürümez. u an anda partide yaplmak istenen bir korku düzenidir. Muharrem nce geliyor, karlamayn diyorlar insanlara” dedi.

Muharrem nce, CHP Aydn l Bakanl’n ziyaret etti. CHP Aydn l Bakan Barkan Kalnomuz’un tansiyon rahatszl dolaysyla katlamad ziyarette Muharrem nce'yi, bakan vekili Ümit Ayd, Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve partililer karlad.
CHP Milletvekili Muharrem nce
Genel bakanla aday olduktan sonra CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu’nu çok ar bir ekilde eletiren Muharrem nce, buna Aydn’da da devam etti. Klçdarolu’nun bir kez olsun 'babakan olacam' diyemediini, kendisinin ise genel bakanla, babakan olacana inand için aday olduunu kaydeden nce, “Benim iddiam u: Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde heyecan oluturmusak, parti tabannda bir heyecan oluturmusak demek ki ben doru yoldaym. 10 Austos günü cumhurbakanl seçimi yaadk. Bizim oluturduumuz heyecan cumhurbakanl seçiminde gördünüz mü? Görmediniz. Demek ki biz iyi iler yapacaz. Bir tane amacmz var; o da CHP’yi umut yapmak, iktidar yapmak." eklinde konutu. 

KAYBEDERSEM BIRAKIRIM

Genel bakan seçildiinde iki seçim kaybetmesi halinde pazartesi günü istifa edeceini iddia eden nce, “ki seçim üst üste kazanamazsam pazartesiye istifa ederim. Mahkemeye kadya mülk deildir. Ben burada kalc olmayacam. Sizi iktidar yaptm sürece orada kalacam. Birinci parti olduum sürece orada kalacam. 2010 genel bakann söylemleri bu yöndeydi. Demokrasi diyordu açn partinin kaplarn diyordu. Korku imparatorluu var diyordu. Korku imparatorluunun alasn sen kendin yapyorsun imdi. Ben bu partide 4 sene il bakanl yaptm, 12 yldr milletvekillii yaptm böyle bir korku imparatorluu düzeni bu partide hiç görmedim. Partide bunlar olur ama böylesini hiç görmedim. Genel merkeze oturmular telefonlar ellerinde... lleri basyorlar zorla imza toplamaya çalyorlar. Böyle bir yap var m? Kim inanr bu yapnn Türkiye’ye demokrasi getireceine. Kim inanr? Yazk, korkuyor insanlar. Korkutuyorsunuz il bakanlarn, kurultay delegelerini. Zorla imza istiyorsunuz. Sonra da çkp AKP’yi eletiriyorsunuz. Çok yazk, ayp bunlar. Bu partide demokrasinin kurallar ileyecek. Özgür olacak insanlar." ifadelerini kulland.
CHP Milletvekili Muharrem nce
CHP’de korku düzeni olduunu öne süren CHP'li nce, “Korku düzeniyle iler yürümez. u an anda partide yaplmak istenen bir korku düzenidir. 'Muharrem nce geliyor, karlamayn' diyorlar insanlara. Niye beni cumhurbakanl seçiminde ilçe ilçe dolatrdn genel bakan yardmcs? Sabah bir baladk Kuadas’ndan, Nazilli’den çktk. Niye gezdirdin beni? Ben, 6 ayda m puan kaybettim. Ben itibarsz adamdm da o zaman niye getirdin beni? Bunlar acemi siyasetçilerin ii.” diye konutu.

CHP Genel Bakan Aday Muharrem nce, daha sonra partililerle basna kapal olarak görütü.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..