milivolt electronics world news MHP_sokaa_kmayacaktr-didimhaber.net
09-10-2014

MHP sokaa kmayacaktr

MHP_sokaa_kmayacaktr

Son iddet olaylarn deerlendiren MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, “Bu açklamamz Türk milletine çarmz, siyasi iktidara uyarmzdr. Bu süreç çkmaz yoldur. Süreç bahane edilerek PKK terör örgütünün eylemleri, sözde çözüm süreci zarar görecek korkusuyla görmezden gelinmekte ve teslimiyetçi politikalara devam edilmektedir. Bu yaklam böyle devam ederse tüm ülkemizde yaanan olaylar daha da artacak, ülkemiz bölünme tehlikesiyle kar karya kalacaktr. Buradan hükümeti uyaryoruz. Bu süreçte bizlere düen tek bir görev vardr, o da milletimizin oy verdii hükümetin ne kadar acz içinde olduunu yine milletimize anlatmaktr. MHP sokaa çkmayacaktr.” dedi.
Fevzi Köse
l Bakan Köse, parti binasnda yapt basn toplantsnda, çözüm sürecini frsat bilen terör örgütünün, yetersiz müdahalelerle cesaretlendirildiini iddia etti. Bugünlerde yaanan vahim olaylarn, bu sürecin çkmaz bir yol olduu ispatlar nitelikte olduunu söyleyen Köse, “Genel Bakanmz Devlet Bahçeli, AKP hükümetini çözüm süreci konusunda devaml ikaz etmesine ramen AKP iktidar sözde çözüm sürecinden vazgeçmemekte direnmi, bunun neticesinde AKP’den ald cesaretle PKK daha da güç kazanmtr.” dedi. Kobani'yi bahane edenlerin, frsatçlk yaparak ayaklanma giriiminde bulunduunu ve olaylarn tüm ülkede büyüyerek devam ettiini ifade eden Fevzi Köse, “Türkiye'yi Kobani'de olup bitenden sorumlu tutmak, ortam germek ve yakp ykmak için bahane üretmekten baka bir ey deildir. PKK, iç sava çkarmak amacyla milli deerlerimize, Türk bayrana, Atatürk'e, kamu binalarna ve vatandamzn malna zarar vermek için çirkin bir ekilde saldrmaktadr. Tüm bu olanlar sadece seyreden AKP hükümeti ise sözde çözüm süreci zarar görür diye terörist unsurlara son derece yetersiz bir ekilde müdahalede bulunmakta, vatandan can ve mal güvenliini salayamamakta ve bu sebeple stanbul’da bile iyerleri yaklp yklp yamalanmaktadr. AKP iktidar gerçekleri görmemekte, askerlerimiz kladan, polisimiz karakoldan, vali ve kaymakamlarmz konaklarndan çkarlmamakta, terör örgütünün eylemleri, sözde çözüm süreci zarar görecek korkusuyla görmezden gelinmekte ve teslimiyetçi politikalara devam etmektedir. Bu srarc yaklamlara devam edildii sürece tüm ülkemizde yaanan olaylar daha da artacak, ülkemiz bölünme tehlikesiyle kar karya kalacaktr.” eklinde konutu.

PKK terör örgütü ve yandalarnn amacnn, Suriye’deki Kobani igaline tepki göstermek olmadn vurgulayan MHP l Bakan Köse, "Onlarn amaçlar Kobani’yi bahane ederek ülkemize ate sçratmak, ülkemizde isyan çkarmak, iç sava çkarmak ve bu yolla sözde çözüm süreci zarar görmesin diye acz içesinde kvranan, ne yapacan bilemeyen AKP hükümetine bitmez tükenmez isteklerini yine dayatmaktr. Devletimiz, vatandamzn canna, malna, rzna sahip çkmak ve her yerde güvenlii salamak zorundadr. Aksi takdirde vatandamz kendi can güvenliini salamak durumunda kalr ki bu, iç çatma dourur. Türk milletinin huzurunu bozmak isteyen hainlere geçit verilmemeli ve bu kiiler tespit edilerek mutlaka adaletin önüne çkarlmaldr.” ifadelerini kulland.

MHP olarak bu kirli oyunlara gelmeyeceklerini belirten Köse, "ç sava tahriklerine kaplmayacaz. Mücadelemiz siyasi alanda devam edecektir. Bu süreçte bizlere düen tek bir görev vardr, o da milletimizin oy verdii hükümetin ne kadar acz içinde olduunu yine milletimize anlatmaktr. Ülkücüler, her zaman ülkemizin hassasiyetlerinin korunmasnda sigorta vazifesini laykyla yerine getirecektir. Ülkemizde yaanan bu vahim ve tehlikeli oyunun bir an önce son bulmas dileklerimle, bütün vatandalarmz ve Türk milliyetçilerini sükûnete ve saduyulu davranmaya davet ediyorum. AKP hükümetine, bu olaylar karsnda devletin gücünü gerektirdii gibi kullanmas konusunda çarmz yineliyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..