milivolt electronics world news Efeler_Belediye_Meclisinde_imar_ve_mal_tartmas-didimhaber.net
09-10-2014

Efeler Belediye Meclisinde imar ve mal tartmas

Efeler_Belediye_Meclisinde_imar_ve_mal_tartmas

14 maddelik gündemle toplanan Aydn Efeler Belediye Meclisi'nde, mar Plan Tadilat Teklifleri ile ilgili komisyon kararlarnn görüüldüü baz imar dosyalarnda tartma yaand. Baz meclis üyelerinin “Art niyet ararm” açklamas meclisi gerdi. mar Komisyonu raporlarnn görüülmesi esnasnda kabul dilen baz dosyalar kanunlara aykr olduu gerekçesiyle oy çokluuyla alnd.
Aydn Efeler Belediye Meclisi
Aydn Efeler Belediye Meclisi, bakan vekili Sümran Ünal bakanlnda topland. Komisyon kararlarnn görüülerek oyland meclis toplantsnda baz dosyalarn kanunlara aykr olduu belirtildi. mar plan tadilat teklifleri ile ilgili 9 adet dosyann Meclis mar Komisyonu’nca kabul edilen raporlarnn oyland mecliste rant tartmas yaand. Söz alan meclis üyesi Gandeher lhan, komisyon kararn eletirerek, “Ben bunda art niyet ararm” dedi. Bir süre süren tartma, gerekli izahatlarn yaplmasndan sonra, Gandeher lhan sözünü geri alnca, tartma yerini sakinlie brakt. Komisyon kararlarnn kanuna uygun olmas gerektiini ancak, oylanan ve kabul edilen kararlarn yeniden oylayamayacaklarn belirten Sümran Ünal, Büyükehir Belediye Meclisi ‘nde bu dosyalar için gerekli uyarlar yaparak düzeltilebileceini söyledi. Devam eden oylama sonras baz dosyalar oy birliiyle deil, oy çokluuyla alnd.
Mal tartmas 

Gündemin 13. maddesinde yer alan “Aydn Efeler Belediye adna kaytl Kent Meydan ve Kent Park alannda kalan tanmazlarn Büyükehir Belediyesi’ne devir hususu ile ilgili Meclis mar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporlar” görümesi de tartmalara neden oldu. Bu madde görüülürken söz alan meclis üyesi Afin Burak Öztürk, mal paylam dolaysyla Fatih Pazar Yeri’nin kullanlamadn iddia etti. Aydn Büyükehir Belediyesi ile Efeler Belediyesi’nin mal paylamn eletiren Öztürk, “Aydn Büyükehir Belediyesi bizde olan bizden istiyor, biz veriyoruz. Ama biz bize ait olan tasfiye komisyonundan istiyoruz., Büyükehir Belediyesi’nden istemiyoruz. Büyükehir’in bizden istedikleri her naslsa meclis kararyla bizden gidiyor ama bize ait olan yerler bize gelmiyor. Bizim sorunumuz bu. kisi de ayn partiden ama sonuçta Efeler Belediyesi gelir anlamnda çok ciddi skntlar yayor. Bunu giderebilmesi için mülkiyetlere ihtiyacmz var. stediimiz ey, efeler belediyesine ait olan yerler de bize verilsin. Bizim derdimiz bu baka da bir derdimiz yok.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..