milivolt electronics world news Bakan_Zeybekci:_PKK_zm_srecinden_rahatsz-didimhaber.net
11-10-2014

Bakan Zeybekci: PKK zm srecinden rahatsz

Bakan_Zeybekci:_PKK_zm_srecinden_rahatsz

Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, çözüm sürecinin PKK ve hainleri rahatsz ettiini söyledi. 

    Aydn’da katld bir program öncesi basn mensuplarnn sorularn yantlayan Bakan Nihat Zeybekci, son günlerde yaanan olaylar deerlendirdi. Olaylara ekonomik olarak bakmadn, bu ekilde baklrsa ardndaki hainlerin oradan kaybolabileceini ifade eden Zeybekci, yaananlar vatana ihanet olarak deerlendirdi.


    Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, "Yaanan protesto sonucu ortaya çkan tablonun ekonomik zarar eer gündem gelirse arkadaki hainlerin kimlikleri ve yüz ekilleri ortadan kaybolabilir. Onun için ben olaya ekonomik bakmyorum. Meseleyi biz, vatana ihanet, ülkeye ihanet olarak görüyoruz. Kardeliimize barmza, ilerlememize, büyümemize, refahmza bir sabotaj olarak görüyoruz." dedi.
    
    Çözüm sürecinde bölgeyi dolarken bölge halknda gördüü n kendisini etkilediini belirten Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, "Oralardaki insanlarmzn besledikleri umut, oradaki insanlarmzn bu bar ve kardelik süreci, bu çözüm sürecine verdikleri destek beni inanlmaz etkiledi. Buralardaki ziyaretimden sonra bu proje, bar süreci, bizi bir araya getiren deerleri yeniden hayata geçirerek bizi bir araya getiren bu çimento hazrlama süreci hainleri rahatsz eder, PKK’y rahatsz eder, bu, bu ülkeyi bölmek isteyen bu ülkeye ihanet etmek isteyen, birileri tarafndan maa olarak kullanlanlar rahatsz eder ve dinamitlemek isterler demitim. u andaki yaadmz süreç tam anlamyla budur. Tam anlamyla Türkiye’nin refahna, huzuruna, kardeliine, büyümesine gelimesine, çünkü Türkiye fazla oluyor, Türkiye birilerini rahatsz ediyor. Türkiye eer 5 milyar dolarlk d ticaret hacminde kalsayd belki kimseleri rahatsz etmeyecekti ama Türkiye 480 milyar dolarlk d ticaret hacmine gelerek birilerini rahatsz etti." eklinde konutu

    Suriye konusunda da açklamalarda bulunan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, "Bu süreçte Türkiye etik anlamnda insanlk etii, insanlk onuru ve erefi anlamnda duruunu hiç deitirmedi. Doru bir duru sergiledi. imdi görüyoruz ki, dünyann dier demokrasi, insan haklar, özgürlük dendii zaman mangalda kül brakmayan ama dier ekonomik menfaatler dendii zaman çok farkl bir ekilde davranabilen topluluklara baktmz zaman diyorlar ki bize siz girin, oraya müdahale edin, sonra hatta, Danimarka’dan yaplan bir açklama, Türkiye ve komu ülkeleri oraya karadan girsinler ve meseleyi halletsinler. Son biz gelir durumu tasnif ederiz gibi bir anlay var. Türkiye bu corafyann, tarihten gelen toplayc emsiyesi olan yurduyuz. Onun için bu bilinçle davranmamz lazm. Fevri hareket etmememiz lazm." ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..