milivolt electronics world news Hkmet_terre_destekle_vatana_ihanet_ediyor-didimhaber.net
12-10-2014

Hkmet terre destekle vatana ihanet ediyor

Hkmet_terre_destekle_vatana_ihanet_ediyor

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, hükümeti vatana ihanetle suçlad. Hükümetin terör örgütlerine silah saladn savunan CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, bunun belgesinin yakalanan TIR'lar, tutulan tutanaklar ve Cumhuriyet savclarnn soruturma dosyalarnda olduunu söyledi. 

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, partisinin Aydn l Bakanl’nda yapt basn toplantsnda, yakalanan TIR'larla ilgili belgeleri gösterdi. Tezcan, "Bu hükümetin vatana ihaneti tescillenmitir. Geçmiinde ihanet konusunda bir hayli zengin siyasi sicile sahip olanlar CHP Genel Bakanmz Kemal Klçdarolu’nun vatanseferliini test edecek ve tartacak kalibrede deildir. Bu belgelerden daha fazla belgeler var, onlar da açklayacaz. Paçanz kurtaramayacaksnz. Türkiye’yi Ortadou’daki terör çetelerinin bir parças haline getirip ondan sonra suçlularn tela içerisinde saa sola dönüp aznzdan salyalar saçarak bakalarn vatana ihanetle suçlamaya hakknz yok. Bamsz, ulusal ve uluslararas hukuk önünde bunun hesabn vereceklerdir." dedi.

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, Ortadou’da yaanan olaylara paralel olarak Türkiye’de sokaklarndaki çatmalarda herkesin sühulet içerisinde davranmas gerekirken, muhalefet olarak kendilerinin sükunet çars yaptklarn, iktidarn Babakan eliyle, hatta son günlerde tarafsz olmas gereken Cumhurbakan’nn da sürece müdahale ederek CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu ve CHP’yi vatan hainliiyle suçlayacak ölçüsüz ve çatma dilini kullandn ifade etti. Tezcan, "Hem Babakan hem de Cumhurbakan çkp, 'ID’e yardm ettiimizin belgesi elinizde varsa açklayn, eer açklamazsanz vatan hainisiniz' diye vatanseverliinden hiç üphe duyulmayan CHP Genel Bakan’na ve CHP’ye hakaret edecek ölçüsüzlüün içerisine girmilerdir. hanetin belgesi vardr. Söylediimiz her sözün belgesi vardr. Siyasi geçmileri ihanet konusunda bir hayli zengin olan bu zatlar çkp CHP’yi ihanetle suçlayabilme sahtekarln göstere bilmektedirler." ifadelerini kulland.

Tezcan, hükümete u sorular yöneltti: "Sayn Babakan Türkiye Cumhuriyeti’nin ID’e yardm yapt belgesi var m diyor? Evet belgesi var. Hem de resmi belgeler. Bu (belgeyi göstererek) TC Adana Savcs Aziz Takç’nn askeri savclkta, verdii resmi ifade tutanadr. Bu helvac kad deildir. Bu sokaktan toplanm bir belge deildir. Adana’da görev yapan Cumhuriyet Savcs’nn Genelkurmay Savcl’nda soruturma srasnda verdii imzal resmi ifadedir. TIR, Krkhan’da durduruluyor. Arama izni veriyor Cumhuriyet savcs. Arama izni u; 'Terör örgütüne silah tamak', bu suçla ilgili arama izni veriyor. Verilen arama izninde TIR'lar aramaya gidildiinde devletin valisi, çileri Bakan, Adalet Bakan Babakan’a kadar uzayan bir silsile ile aramay durdurmak üzere müdahale ediyorlar. Bu TIR'lar MT’in diyor. Peki niye aratmyorsunuz? çinde silah var. kinci olayda da bu kez yine bir baka ihbar; El Kaide ve ID terör örgütüne ki IID El Kaide kökenlidir, bunu herkes biliyor. Terör örgütüne silah götürülüyor diye, ihbar geliyor, arama karar veriliyor. te devletin resmi belgesi (belgeyi gösteriyor) TC Hükümeti’nin. 'ID’e ve El Kaide’ye silah saladna ilikin belgeniz var m' diyen Babakan’a gösteriyorum. Devletin resmi belgesi, soruturmada da savcnn verdii arama karar. Ne diyor arama kararnda 'Bu TIR'larda terör örgütlerine silah götürdüü üphesiyle bu TIR'lar aranacaktr. Bunlar remi belge deil mi? Senin savcn yapt soruturmada yasa d terör örgütüne silah tayan TIR'lar tespit ediyor ve bunlarn üzerine gidiyor. TIR'lar aranmak üzere gidildiinde karna devlet çkyor. Adalet Bakan Bekir Bozda savcy aryor, TIR'larn aranmasn istemiyor. Peki ne var bu TIR'larda, TIR'larda neyin olduu bu tutanaklarda yazyor. TIR'larn tamamnda mühimmat var. imdi belge isteyen Davutolu’na soruyorum. Bu silahlar nereye gidiyor. MT TIR'larnda silah neye tanr?"

Sözlerine 'Adalet Bakan’na ve Cumhurbakan’na soruyorum' diye devam eden Tezcan, "Bunlar iftira ise açn dosyalar herkes koysun. Yayn yasan kaldrn, kamuoyuna açklayn. Siz TIR'larn tanmasn organize edeceksiniz hükümet olarak, MT’i bana koyacaksnz, görev yapan savclarn görev yapmalarn engelleyeceksiniz, TIR'lar aratmayacaksnz, önünden kaçracaksnz ve silahlarn tanmasna hükümet olarak refakat edeceksiniz, soruturmalarda El Kaide ID gibi terör örgütlerine silah salama soruturmas yaplacak, bu soruturmann üstünü örteceksiniz. Bu dosyalarla ilgili yayn yasa koyacaksnz. Bu soruturmay yapan emniyet görevlileri, jandarma görevlileri ve savclar hakknda soruturma açacaksnz, soruturmalarn yaplmasn engelleyeceksiniz sondan sonra da çkp diyeceksiniz ki elinizde belge varsa çkn açklayn. Daha ne belgesi olacak. Dosyann üstünü örtmek için herkes seferber olmu. Devletin savcs terör örgütüne silah kaçrlyor diyor, kaçran MT koruyan babakan, imdi bizden belge soruyorlar." eklinde konutu.

HSYK seçimleriyle ilgili de konuan Tezcan, "HSYK seçimi var, Türkiye’de yarg bamszlnn etkili güçlü iktidar kontrolünde olmayan bir yarg olumasn diliyorum. ktidar kontrolünden ve basksndan uzak yarg diliyorum." dedi. Tezcan, Alevilerin Ankara’da düzenleyecei gösterisine de destek verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..