milivolt electronics world news Aydnda_yeni_adliye_saray_yeri_tartmas-didimhaber.net
16-10-2014

Aydnda yeni adliye saray yeri tartmas

Aydnda_yeni_adliye_saray_yeri_tartmas

Aydn Büyükehir Belediye Meclisi, 23 maddelik gündemle ekim ay son toplantsn bu gün yapt. Önceki meclis toplantsnda gündeme gelen Hüseyin Aksu Spor Tesisleri takasna bahse konu olan yerin Aydn Adliye Saray olduu kesinlik kazand. Bu konuda kendilerine resmi yaz da geldiini belirten Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, “Bu i siyasete dökülmesin Aydn’a hizmet olarak alglyoruz. Hükümet bu hizmete karar vermi. Bu yatrmn Aydn’da yaplmal. El birliiyle bu hizmeti uzlayla Aydn’a kazandralm.” dedi.
Takas ilemi konusunda meclis üyelerine seslenen Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, “Biz bu konuda ortak aklla karar vermeliyiz. Komisyon da encümene sevk etti. Encümenimiz bu yeri incelesin. Her iki yerin de rakamlar belirlensin. Ondan sonra komisyonlarmza tekrar gönderelim, bu komisyonlar, Basavclkla, milletvekilleriyle, sivil toplum örgütleriyle hep beraber toplantlar yaplsn görümeler yaplsn. Bunun sonucunda karar verilsin. stenilen yer oldukça büyük bir yer. Biz bu yerin hepsi olmayacan da ifade ettik. Son karar meclisin. Bir bölümü verilebilir. Bir ksm yeil alan olabilir. Buna meclisimiz karar verecek. Bu i siyasete dökülmesin. Aydn’a hizmet olarak alglyoruz. Bu yatrm Aydn’da yaplmal. El birliiyle bu hizmeti uzlayla Aydn’a kazandralm.” dedi. 

Aydn Büyükehir Belediye Meclisi'nin Ekim ay ikinci toplantsn, Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, yönetti. 12 üyenin mazeretli olarak katlmad toplantda, 23 gündem maddesi görüüldü. Aydn Cumhuriyet Basavcl'nn Aydn Büyükehir Belediyesi'ne ait Efeler ilçesindeki Hüseyin Aksu Spor Tesisleri ile Aydn Adliye Saray Binas'nn takas edilmesi talebi, oy birlii ile encümene sevk edildi.

Aydn’da yeni Adliye Saray’na ihtiyaç olduunu ancak bunu yaparken büyükehir düüncesiyle yaplmas gerektiini belirten Meclis Üyesi Rza Posac, ehrin kilitlenme noktasna gelen trafiin göz ard edilmemesini istedi. Hüseyin Aksu Spor Tesisleri’nin istenmesinde Adliye lojmanlarna yaknlnn etkili olabileceini de kaydeden Posac, bu bölge dnda, ehrin dnda bir yerin daha uygun olabileceini belirtti.

YEN "BÖLGE SEBZE HAL YER ACARLAR

Öte yandan Ya Sebze ve Meyve Toptanc Hali'nin ncirliova'nn Acarlar Mahallesi'ne yaplmas kararlatrld. Bölge hali eklinde yaplacak olan tesis için ncirliova Belediye Bakan Gürat Kale'nin de aralarnda bulunduu 16 kiilik heyet oluturulmas ve bu heyetin Bursa Hali'nde inceleme yapmas kararlatrld. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..