milivolt electronics world news Aydnl_ofrler_bilgilendirildi-didimhaber.net
17-10-2014

Aydnl ofrler bilgilendirildi

Aydnl_ofrler_bilgilendirildi

Aydn oförler Otomobilciler ve Otobüsçüler Odas, Büyükehir Kanunu'na göre deien mevzuatla ilgili olarak, oförler ve araba sahiplerini bilgilendirme toplants yapt. Aydn oförler Otomobilciler ve Otobüsçüler Odas salonundaki toplantda, oförlerin ve araba sahiplerinin yeni mevzuata göre ilerini takip etmeleri gerektii belirtildi. Önümüzdeki yl toplu tama yapacak olan oförlerin, Aydn oförler Otomobilciler ve Otobüsçüler Odas’nn düzenleyecei kurslardan sonra oförlük yapabileceini belirten Aydn Büyükehir Belediyesi Toplu Tama ube Müdürü Osman Zeki Celayr, oförlerin ve araba sahiplerinin madur olmamalar için yeni yönetmeliklere göre ilemlerini takip etmelerini istedi.

Yeniden yaplanmayla ilgili dört yönetmelik hazrlandn ve bu yönetmeliklerin daha iyi hizmet etmesi için çkarldn kaydeden belirten ube Müdürü Celayr, oförlerin yolcularla veya dier oförlerle olan ilikileri, gerekse dier tamaclk veya her türlü problemleri giderici çalmalar yaptklarn belirti. Celayr, "Amacmz ceza yazmak deil, düzene sokmak. Herkesin huzurlu ortamda ekmeini kazanmasn salamak. Bütün oförlere, araçlarda çalabilmesi için belge veriyoruz. ahsn ehliyeti olmas yeterli. 2015 ylndan itibaren, ticari araç kullanacaklara oförler Odas’nn düzenledii kurslara katlma zorunluluu getirdik. Sebebi, tama sektörünün kalitesini artrmak. Bu kurslara katlmayanlara, personel çalma kart verilmeyecek.” eklinde konutu.

Aydn büyükehir olduktan sonra oförleri ilgilendiren yeni uygulamalar baladn belirten Oda Bakan Semih Özmeriç ise oförlerden icra ettikleri meslein hakkn vermelerini ve toplumla iç içe olmalarn istedi. oförlerin ve araba sahiplerinin yeni mevzuata göre ilerini takip etmeleri gerektii belirten Özmeriç, “Tamamen deiik bir süreç. Bu sürece almak kolay olamayacak ama yasalara ve yönetmeliklere uymak, hem çoluumuzun çocuumuzun nafakasn saladmz mesleimizi icra edebilmemiz hem de geleceimiz açsndan önemli. cra ettiimiz meslek, insan hayatnn her bölümünde önemli. Geleceimiz olan çocuklarmz biz tayoruz. Doumdan ölüme kadar hep biz varz. Bu meslei icara ederken halkn desteini almamz çok önemli. nsanlarn bizi sevmesi, bize sayg duymas lazm. Bu meslei yapmaktan gurur duyuyorum. Bu meslei yaparken de toplum içerisinde paylatmz özellikle trafikte insanlara rahatszlk verilmeyeceini, özellikle ticari tat kullananlarn bunu profesyonelce yapmalarn, biz buna örnek olmalyz ki bu ii profesyonelce yapmayanlar, ticari olarak yapan bizlerden örensinler. oförlerimiz, icra ettikleri meslein hakkn vermeli ve toplumla iç içe olmallar.” dedi.

Aydn Efeler Kent Konseyi’nin balatt “Korna Çalmayalm” kampanyasna da destek vereceklerini belirten Semih Özmeriç, “Görüntü kirliliinin insanlar rahatsz ettiini biliyoruz. Trafikte de gereksiz korna çalma, insanlar rahatsz ediyor. Bazen tepki olmutur, bazen selamlama olmutur, öfkemizi belirtmek, bazen de sar kta göstermek zorundaymz gibi elimiz kornaya gitmitir. Bu projeye ortak olarak, gereksiz korna çalnmas ve gürültü kirliliine kar olduumuzu ve insanlar rahatsz etmeyeceimizi belirtmek için destek veriyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..