milivolt electronics world news CHP'liler_Aydn_Adliyesi'ne_siyah_elenk_koydu-didimhaber.net
21-10-2014

CHP'liler Aydn Adliyesi'ne siyah elenk koydu

CHP'liler_Aydn_Adliyesi'ne_siyah_elenk_koydu

CHP Aydn l ve ilçe tekilatlar, 17 ve 25 Aralk soruturmalarnn kapatlmasn, Aydn Adliyesi’ne siyah çelenk koyarak protesto etti. 17-25 Aralk arasnn “Hrszlar Haftas” ilan edilmesini, kutlamann da AK Parti Genel Merkezi’nde yaplmasn istediler.
CHP’den adalete siyah çelenk
Partililerle birlikte siyah çelenkle Aydn Adliyesi'ne giden CHP l Bakan Hikmet Saatç, “Geçtiimiz yl dört bakann, onlarn çocuklarnn, Halk Bankas Genel Müdürü’nün ve iadam Rza Sarraf gibi isimlerin merkezinde olduu büyük bir yolsuzluk operasyonu yapld. Bu operasyonla bakan çocuklarnn evlerinde yaplan aramalarda ayakkab kutularndan paralar çkm, 700 bin TL deerinde bir saatin bakana hediye edildii tespit edilmi, arazilerin belli vakflara rant amaçl nasl peke çekildii ortaya çkm ve bunlar gibi daha birçok yolsuzluk olaynn perdesi aralanmt. Yaplan operasyonun akabinde internet ortamna pek çok ses kayd dümü ve bu ses kaytlar içinde dönemin Babakan ve bugün Cumhurbakan olan Recep Tayyip Erdoan ile olu Bilal Erdoan arasnda geçen paralar sfrlama diyalou, toplumda büyük bir infial yaratmt. Balatlan dava ile bizler yolsuzluk yapanlarn ceza almasn, adaletin yerini bulmasn beklerken tam tersi bir durum yaanmaya balanmtr. Davay açan savclarn, operasyonu yapan emniyet görevlilerinin yerleri deitirilmeye balanm ve haklarnda soruturmalar açlmtr. Herkes hrszlarn yarglanmasn beklerken, 'hrszlar cezasn çekmeli, bu yolsuzluk davas aydnlanmal diyerek' toplumsal refleks gösterip sokaklara çkan yurttalar yarglanmaya balamtr. Yani yolsuzluk operasyonu davasnda yarglananlar korunmu ama yolsuzluu protesto edenlere soruturma ve cezalar yamaya balamtr. Bu davann neticesiyle adeta, 'Büyük çalyorsan cezas yok kardeim' denmitir.” dedi.
CHP’den adalete siyah çelenk
Takipsizlik kararnn ardndan adalet sisteminin çürüdüünü, adaletin iktidardaki hâkim zümrenin elinde bir oyuncak olarak kullanldnn günyüzüne çktn ifade eden Saatç, “Bu sebeple bizler bugünü 'Adaletin Kara Günü' olarak nitelendiriyor ve 17-25 Aralk tarihlerinin Hrszlar Haftas olarak ilan edilmesini, AKP Genel Merkezi’nin de bu kutlamalara evsahiplii yapmasn talep ediyoruz. Biz CHP'liler, bu davann kamu vicdannda takipsizlikle sonuçlanmadn biliyor ve halkmza sonuna kadar bütün bu hukuksuzluklarn takipçisi olarak mücadelemize devam edeceimizin sözünü veriyoruz.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..