milivolt electronics world news Didim_Belediyespor_iin_yardm_yemei_dzenlendi-didimhaber.net
24-10-2014

Didim Belediyespor iin yardm yemei dzenlendi

Didim_Belediyespor_iin_yardm_yemei_dzenlendi

Didim Belediyespor için Kulüp yönetimince bilet sat yaplarak yemek düzenlendi. Majestiy Clup Tarhan’da düzenlenen yemee Didim Belediye Bakan A. Deniz Atabay, Belediye Bakan yardmclarSalih Bankolu ve Ercan Atasoy, Belediye Meclis üyeleri, Didim Belediyespor Kulüp Bakan Bedri Altnta ve yöneticiler, Oda ve Meslek örgütü temsilcileri, Sivil toplum kuruluu temsilcileri, turizmciler ve iadamlar katld.

 1958441_1493661187581654_3255900340349006102_n

Yemekte konuan Didim Belediyespor Kulübü Bakan Bedri Altnta Didim Belediyespor’un Bölgesel Amatör lig 8 grupta mücadele ettiini ve yönetim olarak yeni olduklarn belirterek “bu süreçte Didim Belediyemiz bizlere destek oldu fakat kulübe katk salanmas amacyla bu yemei düzenledik. Amacmz lçemizi spor camiasnda da tantmak ve adn duyurmak. Bu yalnz deil sizlerle beraber yapabiliriz. Bu yl bütçe anlamnda yaadmz skntlardan dolay bu yemei düzenledik. Destek olan herkese teekkür ediyorum.” dedi.

   Didim Belediye Bakan A. Deniz Atabay ise sporun birletirici özelliine vurgu yaparak “Kulüpler arasnda yaanan bu yar bir tatl rekabet olarak görüyoruz. Önemli olan bize göre spor yapmak. Bunu da iyi ekilde örnek olarak yapmak. Futbol bu anlamda spor camiasnda önemli bir konumda ama dipsiz bir kuyu... Gelirin artt kadar giderin artt bir dal; Bizlerde belediye anlamnda elimizden geleni yapmaya çalyoruz.” dedi.

   Bakanmz Atabay konumasnda yemee gelen Yenihisarspor yöneticilerine de seslenerek “Katlmlarndan dolay kendilerine teekkür ediyorum. Sporu siyasete alet etmeyeceiz. mkanlar arttkça herkese eit ekilde yardm yapacaz. Sadece bir kulübe deil her kulübe yapacaz ama artla gelitikçe bunlar olacak. Sadece futbola deil her türlü brana destek olacaz. Bu yemein bu anlamda katks olacan düünüyorum.” dedi.

   “FORMA VE TOP SATII” Konumalarn ardndan Didim Belediyespor’a ait 2 forma ile bir futbol topu sata çkarld. Formalarn ilkini 850 TL’ye Ö. D. dier formay 1100 TL’ye Elit Emlak sahibi Dilaver Demir satn ald. Futbol topunu ise 2500 TL’ye Aykar naat sahibi Ali Aykar satn ald. Ardndan kulüp için ba topland. Yemek Grup Eflatun’un söyledii parçalarla gecenin ilerleyen vakitlerine kadar sürdü.

 

didim.bel.tr

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..