milivolt electronics world news Avrupa_terre_gz_yumuyor-didimhaber.net
25-10-2014

Avrupa terre gz yumuyor

Avrupa_terre_gz_yumuyor

Dileri Bakan Mevlüt Çavuolu, Avrupa ülkeleri Türkiye’nin bilgi vermesine ramen teröre göz yumulduunu belirtip, Türkiye’nin teröre kaynak oluturmayacan söyledi.
Mevlüt Çavuolu
AK Parti Aydn l Danma Meclisi toplantsnda konuan Dileri Bakan Mevlüt Çavuolu, Türkiye’nin alg operasyonlaryla kar karya olduunu öne sürdü. Çavuolu, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nden alnan petrolün uluslararas ticaret kurallar çerçevesinde yapldn söyledi. Türkiye teröre destek oluyor algs oluturulmaya çalldn aktaran Çavuolu, “Irak Bölgesel Kürt yönetimiyle ticari anlamamz var, Bu anlamaya göre alyoruz. Uluslararas hakkmz var, buradan petrol alyoruz. Ama biz teröre kaynak yaratmayz, kaynak yaratmaya da karyz. PKK’nn terör kaynaklar para kaynaklar nerede, kendisinin yapt, uyuturucu, insan kaçakçl, silah kaçakçl ondan sonra Avrupa’da insanlardan zorla para topluyorlar. Haraç topluyorlar. Buna Avrupa ülkelerinin çouna bilgileri vermemize ramen göz yumuyorlar. te böylesine bir Türkiye’ye kar kampanya var. Ama biz ilkeli tutumumuzdan ve politikalarmzdan vazgeçmeyiz. Bunu herkese söylüyoruz.” dedi.
Mevlüt Çavuolu
Türkiye’nin Suriye teskere kararna kar çkanlarn bir gün sonra niye girmiyorsunuz diyerek olaylar çkardn belirten Dileri Bakan Mevlüt Çavuolu, “Meclis'te teskere görüülürken, 'kara operasyonu yapmasn' dediler. Bir gün sonra 'niye Türkiye girmedi' diye ortal bir birine katyorsunuz, vandallk yapyorsunuz. Bunlarn niyeti samimi deil. Niyeti hayr, deil bunlarn. Her frsatta çözüm sürecini baltalayabilir miyiz, terörün gölgesinde siyaset yapabilir miyiz? gayreti içerisindeler. Ama kusura bakmasnlar bunlara papuç brakmayz. Yeni yasayla tabi ki özgürlükler, tabi ki demokrasi tabi ki insan haklar ama en önemli insan hakk yaam hakkdr. nsanlarn yaamna acmaszca kastedenleri de affetmeyiz. Klçdarolu PYD’ye terör örgütü demiyor. Partisinin içerisinde ahin olanlar hemen geliyor bask yapyor tersi açklama yapyor. Parti içerisinde marjinal uçlar var. Hangisi daha ar basyorsa ona göre açklama yapyor. Bir parti marjinallerin oluturduu parti ise bu olur.” diyerek CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu’nu da eletirdi.

Dileri Bakan Mevlüt Çavuolu’na daha sonra AK Parti Aydn l Bakan Mehmet Atay tarafndan çiçek ve Aydn inciri hediye edildi. Dileri Bakan Çavuolu da Atay’a çini tabak hediye etti. AK Parti Aydn l Danma Meclisi toplants daha sonra basna kapal olarak devam etti. Toplantya, AK Parti milletvekilleri, ilçe bakanlar, belediye bakanlar ve partililer katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..