milivolt electronics world news Hisarcklolu_Aydn'da_yedi_projeyi_aacak-didimhaber.net
28-10-2014

Hisarcklolu Aydn'da yedi projeyi aacak

Hisarcklolu_Aydn'da_yedi_projeyi_aacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii (TOBB) Bakan Rifat Hisarcklolu, oda ve borsalar tarafndan uygulanan yedi önemli projenin tantm, protokolü ve açl için Aydn’a geldi. Burada Aydn Ticaret Odas (AYTO), Aydn Sanayi Odas (AYSO) ve Aydn Ticaret Borsas (ATB) tarafndan yürütülen projelerin tantm ve açllarn yapacak.
Rifat Hisarcklolu
AYSO tarafndan yürütülen "UMEM" projesi, AYTO’nun hazrlad "AYTO Ça Atlatyor-AYTObil" projesinin lansman, AYTO Atlasjet protokolü imza töreni ve TOBB Aydn Oda ve Borsalar Aydn Valilii Meslek Lisesi protokolü, ATB Bilim ve Sanat Merkezi ve Kök Gda Kontrol Laboratuvar açl, Otistik Çocuklar Özel Eitim Merkezi protokol törenlerine katlacak olan Hisarcklolu, Vali Erol Ayyldz ve Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nu da ziyaret etti. Aydn’a önemli yatrmlara imza atmak için gelen Hisarcklolu’na teekkür eden Vali Ayyldz, “Bu önemli projelerin ilimize kazandrlmasna vesile olan Sayn Hisarcklolu ile oda ve borsalarmzn bakanlarna çok teekkür ediyorum. Daha önce görev yaptm yerlerde de TOBB ve Sayn Hisarcklolu ile hayrl ilere vesile olmutuk. nallah Aydn’da da güzel hizmetlere birlikte imza atacamza inanyorum.” dedi.

TOBB Bakan Hisarcklolu, daha sonra Bakan Çerçiolu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuan Çerçiolu, “TOBB olarak Aydn’n menfaatleri dorultusunda önemli projelere imza atyorsunuz. Bu projelerin kazandrlmasna vesile olan oda ve borsa bakanlarmz kutluyorum. Bu baarl çalmalarn devamn diliyorum.” dedi. Hakkari’de ehit olan üç askere Allah’tan rahmet ve ailelerine sabr dileyerek sözlerine balayan Rifat Hisarcklolu ise, “Bu saldry gerçekletirenleri, Türk özel sektörü olarak lanetliyoruz. Hayrl ilere imza atmak için Aydn’dayz. Sayn valimle daha önce Zonguldak’ta da hayrl ilere vesile olmutuk. Sayn Bakanmz Özlem Çerçiolu da sanayinin içerisinden gelen, içimizden birisi. Aydn’a kazandrlan her yatrm, Aydn için olduu kadar Türkiye için de önemli. Bu projeler, Aydn ve ülke ekonomisine katk salayacak. Aydn’n önü açk ve gelecei parlak. Allah’a çok ükür, Aydn’n her yerinden bereket fkryor. Onun için ne zaman Aydn’a gelsek moral buluyoruz.” dedi.

Aydn Valilii ve Büyükehir Belediyesi ziyaretlerinin ardndan AYSO, AYTO ve ATB üyeleriyle biraraya gelecek olan TOBB Bakan Hisarcklolu, program kapsamnda Nazilli Ticaret Odas ve Borsas, Söke Ticaret Odas ve Söke Belediyesi, Kuadas Ticaret Odas ve Selçuk Ticaret Odas'n da ziyaret edecek.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..