milivolt electronics world news Karacasu'da_entegre_zeytin_tesisi_ald-didimhaber.net
28-10-2014

Karacasu'da entegre zeytin tesisi ald

Karacasu'da_entegre_zeytin_tesisi_ald

Aydn’n Karacasu ilçesinde 1 milyon 250 bin liraya tamamlanan Karacasu Ziraat Odas Zeytin Entegre Tesisi açld. Tesisin açlnda konuan Türkiye Ziraat Odalar Birlii (TZOB) Genel Bakan emsi Bayraktar, ülke gda güvenlii için aile iletmelerinin önemine deindi. Ülkelerin gda güvenliinin korunmas için aile iletmelerinin gerekli olduunu belirten Bayraktar, “Bizler aile iletmelerini destekleyemezsek, bu ülkenin gda güvencesini salayamayz. Büyük çiftlikler, büyük holdingler ve büyük iletmelerle hiçbir ülkenin gda güvencesi salama ans yok.” dedi.
emsi Bayraktar
Bu tür tesisleri oda olarak zorunluluktan dolay yaptklarn belirten Genel Bakan Bayraktar, “Büyük iletmeler hizmete girdiinde, eer para kazanamazlarsa olaya ekonomik faaliyet olarak baktklarndan çklar çok kolay olur ama aile iletmeleri inadna üretim yapyor, çünkü yapacak baka ileri yok. Çocuklarna bu ii sevdirerek devam ettirmeye çalyorlar. Çocuklarmza biz de bu ii sevdirmeliyiz.” dedi.

Karacasu’ya yatrm için yaptklar giriimlerden sonuç alamadklar için bu tesisi ina ettiklerini belirten Karacasu Ziraat Odas Bakan sa Sevinç ise, “Be yl önce projeyi dile getirdik. Yatrmc bekledik ama maalesef yatrm için gelen olmad. Karacasu olarak ham zeytini çok iyi üretiyoruz ama bu zeytinleri ileyecek tesisimiz yoktu. Sanayicileri bölgemize davet ettik, her türlü destei vereceimiz söyledik ama sanayicilerimizi bölgemize getirmeye ikna edemedik. Yük bizim üzerimize dütü, biz de bu tesisi Karacasu ilçemize kazandrdk. Karacasu zeytin ve zeytinyann tescilini ve patentini de aldk. Karacasu’da üretilen zeytin ve zeytinyamz, 'Antique Aphrodisias' markasyla tüm Türkiye’de tantacaz. Üretim tesislerini kuramazsak, çiftçimizi istediimiz seviyeye çkaramayz. Biz ihtiyaç olduu için bu yatrmlar yapyoruz. Bu tür tesisleri yatrmclarmz, sanayicilerimiz kurmal.” eklinde konutu.

Açla Aydn Vali Yardmcs Abdullah Aslan, Karacasu Kaymakam Yavuz Gül, Belediye Bakan Mustafa Büyükyapc, oda bakanlar ve davetliler katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..