milivolt electronics world news Aydn'da_Cumhuriyet_Bayram_kutland-didimhaber.net
29-10-2014

Aydn'da Cumhuriyet Bayram kutland

Aydn'da_Cumhuriyet_Bayram_kutland

Cumhuriyetin kuruluunun 91. yldönümü Aydn’da da kutland. Kutlama töreni, stasyon Meydan’nda protokolün yerini almasyla balad. Aydn Valisi Erol Ayyldz’n, beraberinde Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu ve Garnizon Komutan Jandarma Albay Muharrem Akça ile beraber halk selamlamasyla devam etti. Cumhuriyet Bayram dolaysyla çeitli dallarda düzenlenen yarmalarda dereceye giren örencilere ödülleri ve madalyalar verildi.

Vali Ayyldz, yapt konumada cumhuriyetin taviz vermeden korunmas ve yaatlmas gerektiini söyledi. Cumhuriyetin kurulmasnn, tarihin nadir kaydettii baarlardan birisi olduunu belirten Ayyldz, "Büyük Türk milletinin ve kahraman ordumuzun Atatürk’ün yannda tek parça halinde yer almasyla yürütülen, bamszlk ve istiklâlimiz için binlerce ehit verilerek çok zor artlar altnda kazanlan Kurtulu Sava’nn ardndan cumhuriyetin kurulmas, tarihin nadir kaydettii baarlar birisidir. Kurtulu mücadelesinden sonra kurulan yeni Türk devletinin çada bir yönetim eklinde sahip olmas gerektiine inanan Atatürk, 'Cumhuriyet, yüksek ahlâki deer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.' diyerek, yeni devletin yönetim eklinin cumhuriyet olacan ifade etmitir." dedi. Gençlie de seslenen Erol Ayyldz, Atatürk’ün Gençlie Hitabesi’nde cumhuriyetin onlara emanet edildiini hatrlatt.

Törenden sonras protokol, halkn katlmyla Kent Meydan’nda kurulan, çeitli spor ve sanat dallaryla mahalli halk oyunlarnn tantm stantlarn gezdi. Akamki 29 Ekim resepsiyonu ise Karaman Ermenek'te meydana gelen maden kazas sebebiyle iptal edildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..