milivolt electronics world news Kz_karmann_cezas_evlendikten_be_yl_sonra_geldi-didimhaber.net
02-11-2014

Kz karmann cezas evlendikten be yl sonra geldi

Kz_karmann_cezas_evlendikten_be_yl_sonra_geldi

Eini küçük yata kaçrd için hakknda dava açlan Tayfun Aydnl, 9 yl 2 ay hapis cezas ald. Serap Aydnl'nn evlenme yan tamamlamasyla resmi nikah kylan çiftin, Beren isimli üç yanda bir kz var. Evlendikten be yl sonra Tayfun Aydnl hakknda açlan dava sonuçland. Eini küçük yata kaçrd için verilen ceza, Yargtay tarafndan onand. Cezaevine girerse ikinci çocuunu doumunu göremeyecek. Hukukçular, cezann kesinletiini ve yapacak bir ey olmadn belirtirken geride kalan anne ve çocuklarn durumunun gözard edildiini de vurguluyor. Ailenin avukat Ramazan Tülü, "Baba cezaevine girecek, ailesine kim bakacak? Üzülüyoruz ama yapacak bir ey yok. Kimseye bir ey anlatamyoruz." dedi.
Evlendikten sonra kz kaçrmann cezas geldi
Aydn’n Germencik ilçesinde yaayan 29 yandaki Tayfun Aydnl, be yl önce 14 yandaki Serap Aydnl'y kaçrd. Olaydan sonra Aydn 2. Ar Ceza Mahkemesi’nde açlan davada Aydnl cinsel istismardan 6 yl 8 ay, hürriyetinden yoksun klma suçundan 2 yl 6 ay olmak üzere toplam 9 yl 2 ay hapis cezasna çarptrld. lk teslim olduunda 3 ay cezaevinde yatan Aydnl, daha sonra tutuksuz yarglanmak üzere serbest brakld. Serap Aydnl'nn ailesi de davadan vazgeçti. Bunun üzerine evlenip yuva kuran Tayfun Aydnl, be yl sonra ald bir sabka kaydyla akna döndü. Aydnl, öyle konutu: "Eimle anlaarak kaçtk. imdi 3 yanda bir çocuumuz var. Ben hapse girersem onlara kim bakacak? Bu durumda nasl cezaevine girerim? Ben eime ve çocuuma sahip çkmak istiyorum. Bu cezann affedilmesini istiyorum. Eimin ailesiyle de anlatk, hiçbir problemimiz yok. Beraber yayoruz." 

Severek kaçtn söyleyen Serap Aydnl da "Eimi seviyorum. Severek evlendim. Üç yanda bir kzmz var. Yine hamileyim, bir çocuumuz daha olacak. Benim eim cezaevine girerse bize bakacak kimse yok. Kaynpederimin maddi durumu iyi deil. Ben, eimin benim ve çocuklarmn yannda olmasn istiyorum. Ceza almasn istemiyorum. Evimiz yand, bakalar tarafndan yaptrld. Eim bamzda olmazsa rezil oluruz." dedi.

Kznn damadna kaçtn ve hata yaptn ancak daha sonra anlatklarn belirten baba Zafer Küçük de "Mahkemeye girdi, beraat etmiti. Biz de çocuklarmz evlendirdik. Arkasndan ceza geldi. Bu cezann indirilmesini veya affedilmesini istiyoruz. Damadm cezaevine girerse ei ve çocuu darda madur olacak." diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..