milivolt electronics world news Aydn_Tarm_Fuar'n_140_bin_kii_ziyaret_etti-didimhaber.net
10-11-2014

Aydn Tarm Fuar'n 140 bin kii ziyaret etti

Aydn_Tarm_Fuar'n_140_bin_kii_ziyaret_etti

Aydn Ticaret Borsas Yönetim Kurulu Bakan Adnan Bosnal, 6-9 Kasm 2014 tarihleri arasnda düzenlenen 3. Aydn Tarm, Gda ve Hayvanclk Fuar hakknda deerlendirmede bulundu.

Aydn’n tarm potansiyeli gözönüne aldnda fuarn büyük önem tadn belirten Bosnal, “Fuarmz her geçen yl katlmc ve ziyaretçi says bakmndan art göstermektedir. 2012 ylnda 156 katlmc firma ve 103 bin ziyaretçi, 2013 ylnda 293 firma ve 118 bin ziyaretçi, 2014 ylnda ise 305 firma ve 140 bin ziyaretçi saysna ulam olmas, ilimizdeki potansiyeli ortaya koymaktadr. Fuarlar, illerin ekonomisinin canlanmasn salamaktadr. 3. Aydn Tarm, Gda ve Hayvanclk Fuar'nda 20 milyon TL civarnda sat gerçeklemesi bizleri sevindirmitir. Bu rakam, fuarn en önemli baar göstergelerinden biridir. Fuar için hedeflediimiz baarya ulatk, Aydn dnda birçok ilden gelen firmalar ve ürünleriyle çiftçilerimizi biraraya getirdik. 91'i Aydnl, toplam 305 firmann katlmyla gerçekleen fuara zmir, Denizli, Manisa, Mula, Kütahya ve dier illerden de pek çok ziyaretçi katld. Fuarda stant açan firmalarn önemli bir bölümünün dier illerden olmas, katlmc ve ziyaretçi saysnn her geçen yl artarak devam etmesi, ülkemizde önde gelen fuarlar arasnda yer alma yolunda ilerlediimizin göstergesidir.” dedi.

Aydn’n kalc bir fuar alanna sahip olmasnn kaçnlmaz olduunu belirten Bosnal, “Böylece mekansal anlamda artlarn iyiletirilmesi salanabilecektir. Bundan sonraki süreçte Aydnllar olarak hedefimiz Tarm, Gda ve Hayvanclk Fuar ve ilimize kazandrlacak dier fuarlarla ilimizin, birçok özelliinin yannda fuar kenti olarak da bilinirliinin artmasnn salamas olmaldr. Fuarn üç yldr giderek büyüme trendi içerisinde olmas, bizlere gurur yaatmtr. Baarmzn sürekliliini diliyorum. Desteklerinden dolay Aydn Valilii, Aydn Büyükehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydn Sanayi Odas, Aydn Ticaret Odas, Efeler Ziraat Odas, Aydn Makine Mühendisleri Odas, Aydn Damzlk Sr Yetitiricileri Birlii ve Ziraat Mühendisleri Odas'na teekkürlerimizi sunuyorum.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..