milivolt electronics world news AB_Fonlarndan_para_almasn_beceremiyoruz-didimhaber.net
16-11-2014

AB Fonlarndan para almasn beceremiyoruz

AB_Fonlarndan_para_almasn_beceremiyoruz

Avrupa Birlii (AB) Bakan Volkan Bozkr, AB fonlarndan para almasn beceremediklerini dile getirerek, Türkiye’nin AB fonlarn en iyi ekilde kullanmas gerektiini söyledi.
Volkan Bozkr
AK Parti Söke ilçe kongresinde konuan AB Bakan Volkan Bozkr, Türkiye'nin en güçlü noktasnda olduunu belirtti. Bu noktadan geriye dönü olursa ileriye güdecek gücün Türkiye’de olmayacan savunan Bakan Volkan Bozkr, "Ancak bunu burada daha ileriye götürmek bir kayay kan ter içeriinde o kayay tepeye çkartan insanlarn gerçekten o kayay oraya çkardktan sonra rehavete kaplmamas, bölünmemesi araya nifak tohumlar sokmamas, enerjisini kaybetmemesi gerekiyor. Eer o kaya oradan inerse o kayay oraya çkaracak bizde ne güç kalr ne de gerçekten oraya çkartabilecek bir imkan bulabiliriz." dedi.
Volkan Bozkr
2023 yeni Türkiye hedeflerinde Türkiye'nin dünyada ilk on ekonomi içerisinde yer almasn hedeflediklerini kaydeden Bozkr, sözlerine öyle devam etti: "Milli gelir 25 bin dolar olacaktr. hracatmz 500 milyar dolar olacaktr. Türkiye 2 trilyon dolarlk bir ülke olacaktr diyoruz. AK Parti iktidara geldiinde bu rakamlar üçe katlayacak dediimizde byk altndan gülümsemeler oluyordur. Bunlar dediimiz zaman artk herhangi bir gülümseme, bunu yapamazsn bak mevcut deil. Çünkü Türkiye bunlar yapabilecek hale geldi. Bundan sonra da artk Türkiye ciddiye alnan, bölgesinde güçlü olan konular tartlrken tebli edilen deil, uluslararas ve bölgesel konularda ekonomik konularda görüü sorulan ve görüü sorulmadan karar alnamayan bir ülke haline geldi."

AB fonlarn deerlendirmeyle ilgili de konuan AB Bakan Volkan Bozkr, "Bu paray almay tam beceremiyoruz. Onun için de proje yapmay örenmemiz lazm. Örendiysek gelitirmemiz lazm. Mekanizmalar artrmamz lazm. AB fonlar için AB Bakanl olarak bütün imkanlar kullanacaz. zmir’de ofis açma projemiz var. Ayrca proje uzmanlarmz görevlendireceiz." açklamasnda bulundu.

Tek liste halinde Fatih Gürer’in bakanlnda yaplan kongre konumas sonras AB Bakan Volkan Bozkr, Aydn Valisi Erol Ayyldz’ Söke Kaymakaml’nda ziyaret etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..