milivolt electronics world news Kadn_giriimcilerin_en_byk_eksikleri_eitim,_cesaret_ve_finansman-didimhaber.net
18-11-2014

Kadn giriimcilerin en byk eksikleri eitim, cesaret ve finansman

Kadn_giriimcilerin_en_byk_eksikleri_eitim,_cesaret_ve_finansman

Türkiye Kadn Giriimciler Dernei (KAGDER) ile Garanti Bankas’nn 8 yldr düzenledii Kadn Giriimci Bulumalar’nn 31. toplants Aydn’da yapld. Toplantda, kadn giriimcilerin önündeki en büyük engellerin banda eitim, cesaret ve finansman eksiklikleri geldii belirtildi.
Nafiz Karadere
Anemon Otel'deki toplantnn açl konumasn yapan Garanti Bankas Genel Müdür Yardmcs Nafiz Karadere, proje kapsamnda giriimci kadnlara 2,1 milyar TL finansman saladklarn söyledi. AB ülkeleri arasnda igücüne katlm oran en düük ülkenin Türkiye olduunu belirten Karatepe, “Örnein erkeklerin igücüne katlmnn en yüksek olduu yalar 35-39, kadnlarda ise 25-29. Bu ya aralklarnda igücüne katlm oran erkeklerde yüzde 95,4 iken kadnlarda sadece yüzde 38,3. Hepimiz biliyoruz ki ancak tüm öeleriyle birbirini tamamlayan, maddi ve manevi deerlerine sahip çkan, uzlaan, baran ve birlikte üretip çoalan toplumlar uygarlktan, geliimden ve adaletten bahsedebiliyor, evrilerek dönüebiliyor. Nüfusun dier yarsnn durumunu gözard eden toplumlar hep birlikte görüyoruz.” dedi.
Nafiz Karadere
KAGDER Yönetim Kurulu Bakan Gülden Türktan ise unlar söyledi: “Kadn Giriimci Bulumalar, her corafi bölgeden 28 ehirde, yaklak 6 bin kadn giriimciye ulamamz salad. 142 ülkede kutlanan Global Giriimcilik Haftas’nda bugün Aydn’n misafiri olmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz. 2013 TÜK hane halk istatistik verilerine göre temel igücü göstergelerinde, içerisinde Aydn’n yer ald bölgede igücüne katlma oran yüzde 56,2, istihdam oran yüzde 52,3, isizlik oran ise yüzde 6,9’dur. Bölgede istihdamn sektörel dalmna baktmz zaman ise hizmet ve tarm sektörünün, Aydn ekonomisinin büyük bir ksmn oluturduunu görüyoruz. Hizmet sektöründe istihdam oran yüzde 41,1, tarm sektöründe ise yüzde 39,8’dir. Ege Bölgesi'nde yer alan, turizm ve tarm açsndan en gelimi illerden biri olan Aydn’da bu oranlar hiç artc deildir. Bu kadar çalkan, bu kadar verimli bir ehirde kadn giriimciliinin de büyüyeceinden hiç üphemiz yok.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..