milivolt electronics world news Trkiye_akl_tutulmas_yayor-didimhaber.net
30-11-2014

Trkiye akl tutulmas yayor

Trkiye_akl_tutulmas_yayor

MHP Aydn Milletvekili ve TBMM dare Amiri Ali Uzunrmak, Babakan Ahmet Davutolu’nun kamu düzeni ve MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’nin Tunceli gezisiyle ilgili açklamalarn eletirerek, Türkiye’de her alanda akl tutulmas yaandn belirtti.
Ali Uzunrmak
MHP Aydn l Bakanl’nn düzenledii kahvaltda konuan MHP Aydn Milletvekili ve TBMM dare Amiri Ali Uzunrmak, Babakan Davutolu’nun MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’ye yönelik çarlarn eletirdi. Uzunrmak, "Sayn Davutolu Sayn Genel Bakanmz Devlet Bahçeli’ye çar yapyor. Diyor ki Tunceli’ye gidebilir misin? Sayn Genel Bakan gidiyor Tunceli’ye. Sayn Genel Bakan Güneydou’ya onlarn zorlamasyla ilk defa gitmi deil. Onlar ülkücüleri, Devlet Bahçeli’yi tanmyorlar, Türkiye’nin tarihini tanmyorlar. Onlarn bu mantk sarholuu içerisinde uyguladklar politikalarla biz bir scak çatmann taraf olmamak adna bir takm özel durumlarn hassasiyetinden dolay dikkatli davrandk, davranyoruz." dedi.

Partililere seslenen MHP Aydn Milletvekili ve TBMM dare Amiri Ali Uzunrmak, öyle konutu: "Bugün Türkiye’de bir senaryo oynanmaktadr. Beyinler ykanmakta, kavramlarn içi boaltlmakta, söylenenle yaplann 180 derece tersinde millet ve devlet hayatmz tarihinin en karanlk noktalarna sürüklenmektedir. Sayn Babakan Davutolu diyor ki kamu düzeninin kurulmas, hakim klnmas. Babakan Davutolu’na soruyorum. Kamu düzeninden ne anlyorsun Sayn Davutolu? Kamu düzeni nedir ve kimler vastasyla yürütülür? Kamu düzeni dediiniz; kurumlar ve kurullar hiyerarisidir. Bu kurumlar ve kurallar hiyerarisi, yani hukuk kimler vastasyla yürütülür, kurumlar vastasyla devletin atad kadrolarla yürütülür. imdi soruyorum; kamu düzeni eer, kurallar ve kurumlar manzumesi ve bu kurumlarn ve kurallarn inan unsuruyla yürüttüü bir düzen ise sen hangi kurallarla hangi kurumlarla hangi kurallarla hangi kurumlarla, kimlerle kamu düzenini yürütmeye çalyorsun. Buna sen inanyor musun? Bu ülkenin polisine güveniyor musun? Eer bu ülkenin polisine güveniyorsan, sözde paralel yap ad altnda 10 bin polisin tayini çkartlyor, sen polise güvenmiyorsun. Sen bu ülkenin eitim kurumlarndaki müdürlerine güveniyor musun? Eer bir günde okullardaki müdürleri tasfiye ediyorsan sen bu müdürlere güvenmiyorsun. Bir zamanlar Ergenekon, Balyoz soruturmalarnda parti olarak bu davann avcsydnz. Askere güvenmiyordunuz, askeri yarglyordunuz. Belli bir dönem geldi, dediniz ki orduya kumpas kuruldu. Döndünüz. Siz, bu ülkenin ordusuna güvenmiyorsunuz. Bütün bunlarn daha üstüne HSYK’y yerle bir ettiniz, yeniden kurdunuz, gün geldi ondan da çark ettiniz. Siz bu ülkenin hakimlerine, savclarna güvenmiyorsunuz. Peki Sayn Davutolu, bu kamu düzeni dediiniz düzeni hangi kurallarla hangi kurumlarla hangi kiilerle yöneteceksiniz? Kavramlarn içi bo. Kavramlar bir mantk sarholuu içerisinde bu ülkenin ilim ehlinden aydnndan sokaktaki vatandana varncaya kadar çaresiz bir akl tutulmas yayor. Ülkemizde öyle mantk sarholuu yaanyor ki kavramlar, kurallar her ey birbirine karm."

Aymendo tesislerinde düzenlenen kahvaltya MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, l Kadn Kollar Bakan Havva Kukul, Efeler lçe Bakan Serdar Yurt ve partililer katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..